Právě vysíláme

Příběh nejslavnější zlatokopky všech dob. Život Anny Nicole Smith byl více než tragický

29. května 2023 14:13
Příběh nejslavnější zlatokopky všech dob. Život Anny Nicole Smith byl více než tragický

Baví vás příběhy krásných žen, které mohly mít na růžích ustláno, ale osud i vlastní nezdravé návyky je uvrhly do tragédie? Pak si určitě nemůžete ujít dokument o Anně Nicole Smith, který nabízí Netflix.

Snímek pod názvem Anna Nicole Smith: Neznáte mě se stal na streamovací službě velmi úspěšným. Modelka a herečka Anna Nicole Smith sice zemřela v roce 2007, ovšem její jméno nikdy nebylo zapomenuto. Vnadná peroxidová blondýnka se stala snad nejslavnější zlatokopkou všech dob a z jejího tragického života mrazí dodnes.

Anna se narodila v Texasu a od už od dětství vyčnívala ojedinělým vzhledem. Mladá blondýnka byla velmi pohledná a vždy toužila po obrovské slávě a penězích. Jejím vzorem byla Marylin Monroe Po zanechání studia na střední škole se Anna teprve v 17 letech vdala a porodila syna. Od manžela ale posléze utekla a začala se živit striptýzem. Po pár měsících u tyče zjistila, že ke štěstí jí dle ní chybí větší poprsí a podstoupila plastický zákrok. A jelikož se jednalo o bolestivý zákrok, Anna začala brát prášky proti bolesti, se kterými se nikdy nerozloučila.

Anna se svým manželem (Profimedia)

Ve striptýzovém klubu se Anna ve 23 letech seznámila s ropným magnátem J. Howardem Marshallem, kterému tehdy bylo 86 let. Stařík těsně před smrtí a na kolečkovém křesle se do mladé blondýnky naprosto zamiloval a okamžitě jí nabídl sňatek. Anna se krátce na to stala úspěšnou modelkou a začala pózovat pro magazín Playmate. Objevila se i v několika filmech.

Annin manžel zemřel 14 dní po jejich svatbě. Ačkoliv byla ženě slíbena polovina jeho majetku, Smith nakonec nedostala nic. Ačkoli jí již za život manžel dal dost peněz, velice rychle se ocitla bez nich. V té době se poprvé setkala i se svým biologickým otcem. Z velkého nadšení, že konečně poznala vlastního otce, se ovšem vyklubalo obrovské zklamání. Anna totiž otce obvinila z pokusu o sexuální zneužití.

V roce 2006 se Anna podruhé vdala a porodila dceru. Její první syn Dannielynn se cítil matkou zanedbáván a sám propadl do depresí a drog. Zemřel na předávkování antidepresivy tři dny poté, co matku s čerstvě narozenou sestřičkou navštívil v nemocnici.

Anna a Donald Trump (Profimedia)

Půl roku po synově smrti zemřela i samotná Anna Nicole. 8. února 2007 byla nalezena v hollywoodském hotelu a zemřela ve věku 39 let. Nad příčinou její smrti nějakou dobu visel otazník, následně však bylo potvrzeno, že za ni mohlo předávkování různými druhy léků, jako metadonu, valia a sedativ.

Články, které by tě mohly zajímat