Právě vysíláme

Rozchody slavných za rok 2023: Komu kromě Agáty ztroskotal vztah?

31. prosince 2023 12:56
Rozchody slavných za rok 2023: Komu kromě Agáty ztroskotal vztah?

Další rok máme u konce a pro někoho to byl rok přelomový v lásce. Někdo se oženil, narodilo se mu dítě, ale i rozešel. Které slavné české páry bohužel zažily tu poslední možnost? Jaké byly rozchody slavných?

Rozchody slavných bývají ostře sledované fanoušky i bulvárními médii. I když je to nemilé, i rok 2023 byl pro řadu lidí ve znamení rozchodu. Asi nikoho nepřekvapí, že rekordmankou je česká Agáta Hanychová, která se během roku dokázala několikrát rozejít a zase sejít, porodit dceru a těsně ke konci roku vstoupit do manželství. Milostné eskapády Hanychové by stály za jeden celý článek. Dnes vám ovšem přineseme i další známé tváře, kterým láska bohužel nevydržela.

Mirai Navrátil

Oblíbený frontmanovi kapely Mirai se letos před Vánocemi rozešel s dlouholetou přítelkyní Míšou. Rozchod proběhl celkem v tichosti a zdá se, že i bez problémů. Mirai se nyní bude naplno věnovat kapele a fanynky mohou být na pozoru.

 

Denisa Nesvačilová

Hned po Agátě se Denisa Nesvačilová stala bulvárním tématem číslo jedna. Velký podíl na tom má slavný scénárista Petr Kolečko, kterému jedna přítelkyně nestačila, a tak si rovnou nebrnknul své krásné ženy – herečku Denisu a bývalou modelku Anetu Wignerovou. A protože se kolečko dlouho nemohl rozhodnout, s kterou ženou bude vlastně žít, měl bulvár po několik měsíců přímo žně. Nakonec měla ovšem Denisa Nesvačilová smůlu (nebo spíš štěstí?), protože scénárista skončil v náručí Anety, se kterou má i syna.

 

Štěpán Kozub

Velmi oblíbený komik Štěpán Kozub se v tajnosti na podzim roku 2023 rozvedl. Jeho fanoušci a sledující o tom neměli ani tušení, Kozub si totiž soukromí vždy chránil a o své rodině moc nemluvil, Jeho manželství se školní láskou Barborou ovšem nevydrželo a došlo na rozvod. Dvojice má spolu i tak malou dcerku Anežku.

 

Agáta Hanychová

Trojnásobná máma Agáta se během rozešla hned několikrát. Její nejvýraznější rozchod je ale bezpochyby s majitelem televize Jaromírem Soukupem. Po půl roce chození Agáta otěhotněla, po třech měsících ovšem přišel na řadu rozchod a i následné dohady o péči malé Rozárky. Jak už jsme ovšem psali výše, Hanychová na nic nečekala a dala se znovu dohromady se starou láskou Miroslavem Dopitou. Toho navíc 29.12. pojala za manžela.

 

Jan Cina

Oblíbený český herec zažil rozchod s přítelem po opravdu velmi dlouhé době. S partnerem Petrem Vančurou byl totiž neuvěřitelných 16 let. Sympatická dvojice rozchod tajila rok a půl.

Články, které by tě mohly zajímat