Právě vysíláme

S Club 7 hlásí velký návrat. Podniknou turné v celé své sestavě

15. února 2023 12:33
S Club 7 hlásí velký návrat. Podniknou turné v celé své sestavě

Jste dítě 90. let? Pak vás legendární skupina S Club 7 určitě neminula. A pozor, tahle partička z Anglie hlásí comeback!

Oblíbenou popovou skupinu dal dohromady v roce 1998 producent Simon Fuller. Kariéra S Club 7 trvala do roku 2003 a fungovala v původním složení Jon, Jo, Bradley, Paul, Hannah, Rachel a Tina. Skupina vystupovala po celém světě, a dokonce natočila i hraný seriál, který se vysílal na českých obrazovkách.

Když se kapela rozpadla, její členové se v showbyznysovém světě ztratili. Jejich pokusy o sólovou kariéru nebyly úspěšné a po zpěvácích a zpěvačkách se slehla zem. Někteří zkoušeli prorazit i v hereckém světě, avšak opět neúspěšně. Paul Cattermole, který skupinu opustil jako první, aby mohl zpívat metal, dokonce v roce 2018 vyhlásil finanční bankrot. Byl to právě Paul, který si ve skupině začal i se svou kolegyní, blondýnkou Hannah. Jejich vztah se ovšem rozpadl a pro Paula to byl i další důvod k tomu, skupinu opustit. Jejich láska se stala i dějovou linkou v seriálu pro stanici Disney. Hannah Spearritt se po zpěvu chvíli rozhodla věnovat herectví. Její největší role, a bohužel také skoro jediná, byla ve sci-fi seriálu ITV Primeval.

Jon, jediný bloďák mezi muži ve skupině, se po rozpadu pokusil stá úspěšným muzikálovým hercem.  V roce 2013 vydal sólové album Fallen Angel a prošel i velkou změnou v osobním životě – na veřejnosti přiznal, že je homosexuál. Kráná Jo O’Meara vyčnívala v S Club 7 svým pěveckým nadáním a často zpívala hlavní vokál. To, že to ostatní děvčata špatně snášela, ani nemusíme zmiňovat. Dva roky po rozpadu skupiny natočila Jo debutový singl What Hurts The Most. Píseň se nestala propadákem, ale dostala se na 13. místo britské hitparády. Jo na zpívání nezanevřela dodnes a před dvěma lety vydala dokonce album.

Dnes již jednačtyřicetiletý Bradley byl nejambicióznější člen S Club 7. Patřil mezi pařmeny a velké lamače dívčích srdcí. Afroameričan byl ve skupině i jako jediný, kdo umí rapovat. Po rozpadu založil  chlapeckou skupinu Upper Street. Ta se ovšem nemohla vyrovnat vysoké konkurenci dalších bosy bandů, a tak brzy rovněž skončila. Braldey se tedy raději vydal na profesní dráhu sólového producenta.

Jelikož ovšem dnešní doba přeje velkým comebackům a na koncertní pódia se vrátili třeba i Backstreet Boys, rozhodl se S Club 7 pro stejnou věc. Fanoušci, kteří chtějí zavzpomínat na dětství, tedy budou mít možnost vidět všechny členy pohromadě hned na 11 vystoupení po Velké Británii a Irsku. V tiskévém prohlášení skupina uvádí, že v dnešních těžkých časech plných špatných zpráv chce na své publikum přenést pozitivní energii a optimismus.

Jak S Club 7 vypadají dnes? Podívejte se!

Články, které by tě mohly zajímat