Právě vysíláme

Seriály, co skončily předčasně. Které si zasloužily pokračování a co byl naopak propadák?

29. srpna 2023 11:46
Seriály, co skončily předčasně. Které si zasloužily pokračování a co byl naopak propadák?

Občas se to prostě nepovede a z plánovaného velkého hitu je spíš velký propadák. Které seriály předčasně skončili, protože se u fanoušků zkrátka vůbec neuchytily?

The Idol

Seriál od tvůrce výborné Euforie, a navíc v hlavních rolích s Lily-Rose Depp a The Weekndem? To se na první dojem zdá jako naprostý hit. Nakonec jde ovšem o propadák roku a série přinesla spíše jedno velké zklamání. Seriál se měl původně zaměřit na život pop hvězdy v podání Lily-Rose, v polovině natáčení ovšem režii převzal Sam Levinson z Euforie a celé dílo se muselo přetočit. Do hlavní role byl obsazen The Weeknend, který ztvárnil vůdce kultu. Původně šestidílní série ovšem u diváků nesklidila vůbec úspěch. Děj byl uspěchaný a mnohdy nedával vůbec smysl. Fanoušků se nelíbil ani herecký výkon The Weeknda. Ačkoliv se mělo odvysílat celkem šest dílů, nakonec se na HBO Max dostalo jen pět. Pokračování je navíc velmi nepravděpodobné.

 

Roseanne

Oblíbený sitcom Roseanne patřil mezi americké televizní stálice v osmdesátých letech. V roce 2018 se na žádost fanoušků seriál vrátil, ovšem jeho pokračování netrvalo dlouho.  Důvodem bylo chování představitelky hlavní role, která se rozhodla zničit si kariéru jediným nevybíravým vtipem, který zasdílela na svém Twitteru. Herci začali postupně seriál opouštět a tvůrcům nezbývalo nic jiného, než sérii zrušit.

 

Angel

Pokud jste rádi sledovali Buffy, přemožitelku upírů, jistě znáte i Angela, charismatického upíra, který posléze dostal i svůj vlastní seriál. Ačkoliv byl seriál úspěšný, nakonec byl zrušen po páté sérii za velmi podivných okolností. Děj zůstal neukončený a mnoho fanoušků zklamaných. Dle informací byl ovšem seriál zrušený především kvůli boji o moc v zákulisí a tvůrci nebyli schopni se dohodnout, jak se Angel bude vyvíjet.

 

Jmenuji se Earl

Komediální seriál o zločinci, který si chce napravit karmu se vysílal i na českých obrazovkách a rozhodně se jednalo o povedené dílo. Hlavní postava Earl si v ději vytvořil seznam špatných věcí, co v životě udělal, a postupně je chce napravit. Podařilo se mu seznam dokončit? To se diváci bohužel nikdy nedozvěděli. Stanice NBC se totiž rozhodla pro nečekaný konec po čtvrté sérii.

 

Machři a šprti

Seriál, ve kterém začínaly velké hollywoodské hvězdy jako Seth Rogen nebo James Franco, se řadí mezi ty „seroše“, které si konec rovněž nezasloužili a dnes se řadí mezi skoro ikonické. Sitcom ze středoškolského prostředí v době svého vysílání bojoval s úspěšným Beverly Hills 902 10 a oproti tomuto hitu bohužel neměl ve sledovanosti šanci. Seriál byl tedy zrušen už po 14 odvysílaných epizodách. Kritici i fanoušci přitom dnes uznávají, že oproti naivnímu a hloupému Beverly Hills měli Machři a šprti opravdovou kvalitu a jednalo se o povedené dílo.

Články, které by tě mohly zajímat