Právě vysíláme

Sex podle horoskopu: Které znamení nechce lásku na jednu noc a kdo je rád dominantní?

12. března 2023 10:10
Sex podle horoskopu: Které znamení nechce lásku na jednu noc a kdo je rád dominantní?

Věříte na horoskop? Myslíte si, že naší povahu ovlivňuje doba narození a znamení? Pokus ano, máme téma přesně pro vás. Horoskop totiž může ovlivnit i vás sexuální život.

Každý člověk je jiný a každý má své sexuální preference, touhy a představy. Pokud bychom se ovšem řídili horoskopem, mohli bychom v této oblasti najít společné věci podle jednotlivých znamení. Co v posteli preferují Raci, Váhy nebo Blíženci?

Býci (21.4. – 21.5.)

Býci se vyznačují klidnou a vyrovnanou povahou. Upřednostňují pragmatický styl uvažování a v životě potřebují pravidelnost a řád. V otázce sexu jsou spíše kontroverznější. Nepotrpí si na experimentování a raději dávají přednost staré dobré klasice. Sex na veřejném místě není nic pro ně a vztahy na jednu noc nevyhledávají. Jsou to naopak absolutně věrné bytosti, které k dokonalému milování potřebují cítit partnerovu lásku. Sex je pro ně velmi intimní záležitost, o kterém se neradi baví veřejně.

Raci (22.6. – 22.7.)

Raci si zakládají na rodinně a kvalitních přátelských vztazích. Jsou to emocionálně založení lidé, kteří si v sexu rádi užijí romantiku. Ženy ve znamení Raka mají rády dlouhé předehry a svými partnery jsou rády hýčkány. Rovněž s oblibou flirtují a nebojí se svádění. V sexu je pro ně velmi důležité líbání a jemné doteky.

Lvi (23.7 – 22.8.)

Tak jako mezi zvířaty, i mezi lidmi se lidé ve znamení Lva rádi cítí jako vůdci. Lvi mají silnou osobnost a disponují organizačními schopnostmi. Špatně snášejí kritiku a pramálo se přizpůsobují. V otázce sexu jsou Lvi rádi dominantní, nebojí se použití sexuálních pomůcek a neodmítnou milování na veřejném místě. Pravidelnost je u nich zakázané slovo a dávají přednost spontánnímu sexu. U svého protějšku Lvi požadují absolutní oddanost. I oni při milování potřebují cítit lásku, a především vášeň.

Panny (23.8. – 22.9.)

Lidé narozeni jako Panny jsou osobnosti s logickým myšlením a velkým smyslem pro detail. Rozhodně se nejedná o snílky, ale spíše o realisty, na které je spolehnutí. Na sex Panny nespěchají a nepotrpí si na vztahy na jednu noc. Ženy Panny věří na čistou lásku a pro svého partnera je oporou. V sexu je pro Panny důležitá především komunikace. I lidé v tomto znamení jsou ochotni upustit uzdu svých sexuálních fantazií a nebojí se odvázat. Nikdy by však nenutili svou druhou polovičku k něčemu, co by nechtěla.

Kozoroh (22.12. – 20. 1.)

Kozoroh je sice povahou spíše introvert, ovšem v blízké skupině lidí se umí odvázat a být nadmíru společenský. Jedná se o cílevědomou osobu, která touží po uznání, avšak o svých skutečných pocitech se často ostýchá mluvit. Svěřuje se totiž jen opravdu blízkým přátelům či rodině. Muž ve znamení Kozorohu může být o otázce sexu trochu chladný. Věrnost a láskyplný vztah jsou u něj ovšem na prvním místě. Kozoroh rozhodně není agresivní a své partnerky si raději jemně hýčká. Ženy v tomto znamení jsou v otázce sexu spíše tiché a málokdy přiznají své pravé touhy. Pokud se ovšem prolomí ledy, i ony si rády zaexperimentují a rády v posteli přebírají vůdčí roli.

Vodnář (21. 1.– 20. 2.)

Vodnáři bývají často bohémové. Jejich život nemá řád a Vodnář zkrátka žije tak, jak se aktuálně cítí. Jsou to naprosto otevřené bytosti, které v sexu rády experimentují. O svých touhách se nebojí mluvit, rády zkouší nové polohy a nebojí se sexu na veřejnosti. Stejný přístup k milování ovšem očekávají i od svého protějšku. Se zdrženlivým partnerem to Vodnáři v posteli nikdy klapat nebude, protože pro tyto osobnosti je sex nadmíru důležitý.

Střelec  (23. 11.– 21. 12.)

Střelci rádi vedou dobrodružný život. Řídí se heslem: Co na srdci, to na jazyku, a je pro ně velmi důležitá svoboda. V sexu jsou Střelci spontánní, rádi experimentují a nevyhýbají se nezávaznému styku. Jsou rovněž velmi otevření a o svých zkušenostech se rádi baví i veřejně. Skrz milování druhou osobu poznávají a nemají vůči touhám partnera jakékoliv předsudky.

Váhy (23.9. – 23.10)

Lidé ve znamení Vah jsou často intelektuální bytosti s oblibou v umění. Mají rádi klid a rovnováhu, špatně snáší trest a spěch. Žena Váha je v otázce sexu něžná a chápající. Rovněž si libuje v budování atmosféry a při sexu nikdy nepohrdne i dobře zvolenou hudbou. Váhy se vyžívají i v kostýmech a vymýšlení sexuálních příběhů. Rády přichází s novými nápady a pokouší se vymýšlet zajímavé sexuální pozice.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Ryby vynikají svou empatickou povahou a duchovním založením. Jsou to citlivé bytosti, pro které je sex spirituální záležitost. Ryby se rády milují ve tmě a poznávají každý kousek lidského těla. Ženy i muži jsou jako Ryby romantické povahy.

Články, které by tě mohly zajímat