Právě vysíláme

Skutečná stalkerka Martha ze seriálu Sobík poskytla rozhovor. Je to určitě ona, shodují se fandové

22. května 2024 13:31
Skutečná stalkerka Martha ze seriálu Sobík poskytla rozhovor. Je to určitě ona, shodují se fandové

Šokující příběh okolo stalkerky z úspěšného seriálu Sobík nabírá na obrátkách. V televizi vystoupila skutečná žena, podle které byl hit Netflixu napsán.

Minisérie Sobík ukazuje hrůzostrašný případ stalkingu od mentálně narušené ženy, která půl roku pronásledovala komika Richarda Gadda. Příběh vychází ze skutečné autorovy zkušenosti a ukazuje silnou dějovou linku.

Jelikož seriál vzbudil na Netflixu ohromné ohlasy a stal se velmi sledovaným dílem, fanoušci začali okamžitě pátrat po tom, kdo je skutečná stalkerka Martha, kterou znamenitě ztvárnila herečka Jessica Gunning. Martha je v seriálu líčena jako obézní čtyřicátnice s pochybnou prací i sociálním zázemím.

Po krátké době se podařilo najít ženu, která přesně na popis seriálové Marthy sedí a identita postavy byla odhalena. Jde o 58 let starou Fionu Harvey, která sama přiznává, že se s Richardem Gaddem zná. Na sociální sítě tato žena rovněž podala šílené a zmatené vyjádření, které jen začalo podporovat debaty o tom, že právě ona je Marthou.

Ženu si do svého internetového pořadu pozval známý britský moderátor Pierce Morgan. Jeho interview s Fionou se rovněž stalo na internetu virálním. A nutno podotknout, že fanoušky rozhovor jen utvrdil v tom, že opravdu jde o onu šílenou stalkerku.

Morgan vyzpovídal Fionu o počtu emailů, telefonátů a dopisů, které poslala Gaddovi. Komik uvedl, že jeho stalkerka mu poslala více než 41 071 emailů, 350 hodin hlasových zpráv, 744 tweetů, 46 zpráv na Facebooku a 106 stran dopisů. Harvey řekla, že mohlo jít jen o „pár emailů“ a později řekla, že jich bylo „méně než 10“. Netflix dle ní poškodil její jméno a žena je připravena službu i samotného Gadda žalovat. V rozhovoru rovněž uvedla, že komik po ní sám chtěl sex, ovšem ona ho odmítla. „Nepřitahují mě mladí kluci bez práce,“ smála se a další její vyjádření, například ohledně její práce i vzdělání, působily velmi podezřele. I sám Pierce Morgan po rozhovoru uvedl, že žena mu jistě několikrát zalhala, ovšem i ona má právo na obhajobu.

Samotný Richard Gadd identitu pravé Marthy odhalit nechce a veřejně se k celé záležitosti nevyjadřuje. Tvůrce naopak fanoušky vyzval k tomu, aby přestali pátrat po skutečných identitách seriálových postav.

Články, které by tě mohly zajímat