Právě vysíláme

Skutečný Notting Hill. Které hollywoodské hvězdy si vzaly obyčejné lidi?

28. dubna 2024 16:53
Skutečný Notting Hill. Které hollywoodské hvězdy si vzaly obyčejné lidi?

Znáte film Notting Hil? Přesně v něm dojde k nečekané lásce mezi hollywoodskou hvězdou a nesmělým prodavačem v knihkupectví. Mohl by se podobný příběh stát ve skutečnosti? Věřte, že mohl! Je totiž mnoho celebrit, které skutečnou lásku našly v obyčejných lidech.

Celebrity, a převážně ty opravdu slavné, žijí ve své vlastní bublině. Kvůli své práci se navíc setkávají s podobně zaměřenými lidmi a zdá se nemožné dostat se do jejich blízkosti. I hollywoodské hvězdy jsou ovšem lidé, kteří touží po stabilním vztahu. A jelikož soužití dvou slavných lidí může být složité, rozhodly se některé hvězdy najít svou polovičku mezi (ne)obyčejnými lidmi. 

Meryl Streep a Don Gummer

Hollywoodská ikona Meryl Streep sice v letošním roce oznámila rozchod, ovšem její manželství se sochařem Donem Gummerem vydrželo dlouhých 42 let. A nutno podotknout, že i jejich seznámení bylo vcelku obyčejné, i když nepochybně romantické. Když bylo Meryl 29 let, zemřel její tehdejší přítel John Cazale na rakovinu plic a herečka musela odejít z jeho bytu. Se stěhováním jí pomáhal bratr Harry, který s sebou přivedl kamaráda Dona. Nová láska byla na světě a dvojice má spolu dvě dcery. 

 

Matt Damon a Luciana Barroso

V roce 2003 měla krásná Luciana obrovské štěstí, za které by se řada žen porvala. Pracovala totiž v baru, kam jednoho dne zavítala filmová hvězda Matt Damon. Matt se prý do ženy zamiloval tak moc, že jí údajně ten stejný večer pomáhal roznášet na place drinky. 

 

Amy Schumer a Chris Fischer

Amy Schumer je slavná americká herečka a komička. Chris Fisher zase šéfkuchař, který se přátelí s celebritami. Náhoda tomu chtěla, že Chrisova sestra pracovala jako hereččina osobní asistentka. Když jednoho dne poprosila svého bratra, aby jim připravil slavnostní večeři, nikdo netušil, co se z toho vyvine. Láska ale zřejmě opravdu prochází žaludkem a Amy s Chrisem se dali dohromady.

 

Eddie Redmayne a Hannah Bagshawe

Herec z Británie si vzal svou nejlepší kamarádku. S Hannah Bagshawe, která pracuje jako PR managerka, se znali už ze studií, poprvé se potkali na večírku. Zajímavostí je, že Eddie chodil na Eton Collage v době, kdy na škole studoval i princ William s Kate.

Články, které by tě mohly zajímat