Právě vysíláme

Tipy na Netflixu: Reality show, na kterých si vytvoříte závislost

28. února 2023 11:41
Tipy na Netflixu: Reality show, na kterých si vytvoříte závislost

Někdo je přímo zbožňuje, někdo nesnáší a někdo na ně kouká potají. Reality show ovšem vládnou světu showbyznysu i streamovacích služeb a z jejich protagonistů se stávají televizní hvězdy. Které show by vám neměly uniknout?

Doba reality show typu Vyvolení nebo Big Brother je už dávno pryč. Fanoušky totiž nebaví sledovat neznámé lidí zavřené v jednom domě a jejich hysterické výbuchy vzteku. V roce 2023 vládnou streamovacím službám seznamovací reality show, kuchařské soutěže, módní pořady pro začínající návrháře i make-up artisty. Nutno i podotknout, že celková atmosféra reality show se opravdu změnila a tvůrci vsází na pozitivní atmosféru a dobrý vibe.

Pokud vás tedy už nebaví depresivní pořady typu Výměna manželek, chcete vypnout a sledovat spíše zábavný, a hlavně nenáročný pořad, máme pro vás několik typů na reality show na Netflixu.

Too Hot To Handle

Too Hot To Handle zažil velký boom v covidové době, kdy jsme byli všichni zavřeni doma a nudili se u Netflixu. Reality show nám nabízí slunný ostrov, kam se sjede skupinka hezkých mladých lidí, co rádi flirtují a touží po seznamování. Má to ovšem háček, protože v pořadu je zakázaný jakýkoliv projev sexuální přitažlivost, včetně líbání a samotného sexu. Jak si s tímhle problémem poradí nadržení Britové a Američané? Tak právě to je vtipné sledovat. A jelikož někteří účastníci show nejsou zrovna nejostřejší tužky v penálu, pobaví vás i jejich mnohdy bizarní hlášky. Pokud byste navíc rádi viděli i peprnější verzi Too Hot To Handle, nabízí Netflix i brazilskou verzi této reality show.

Glow Up

Glow Up je soutěží pro make-up artisty, kteří s líčidly umí pořádné divy. V tomto pořadu plní nadějní vizážisté rozmanité výzvy a výherce dostane šanci udělat kariéru ve světě kosmetiky. Netflix zatím natočil 3. řady soutěže a nutno podotknout, že soutěžící jsou opravdu velmi talentovaní lidé. Pokud tedy chcete vidět reality show, ve které účinkující opravdu něco umí, neválí se jen na pláži a neřeší zbytečné problémy, nenechte si Glow Up ujít. A jestli se vám v prvních dílech nezprotiví jedna z porotkyň a její hláška: „Ding Dong“, máte vyhráno a můžete pořad sledovat dál 😉.

Love Is Blind

Love Is Blind, neboli Láska je slepá, je vztahový experiment, který si rovněž na Netflixu našel velkou fanouškovskou základnu. Do buněk s gauči vyráží lidé, kteří touží po lásce a hledají spřízněnou duši. S jejich potencionálními partnery je dělí tlustá stěna a dvojice tak mezi sebou komunikují, aniž by věděly, jak druhá osoba vypadá. Ženy pak čekají až jejich vybraný muž udělá první krok a požádá svou lásku (kterou nikdy na živo neviděl) o ruku. Páry se po zasnoubení poprvé setkají tváří v tvář s čeká je několik týdnů společného soužití. U svatebního oltáře si pak řeknou své ano, nebo se navždy rozloučí.

Ačkoliv se zdá experiment na první dojem opravdu šílený a je nutné si uvědomit, že tvůrcům jde především o dobrou show, některým dvojicím to v pořadu opravdu vyšlo a doposud tvoří pár. V Love Is Blind ovšem dochází i k několika bizarním momentům a show ukazuje různé charaktery lidí. Pokud tedy hledáte nenáročnou podívanou, je pro vás tento pořad ideální.

Můj brácha má prima holku

Seznamovací show se opět odehrává v luxusním resortu na ostrově. Na scénu nastupují mladí a nezadané účastníci, kteří mají dokonalá těla, zuby i obličeje, a hlavně se rádi producírují před kamerou. V tomto pořadu ovšem přichází v sourozeneckých dvojicích a úkolem každého sourozence je najít tomu druhému lásku. A ano, opět se hraje o peníze! 😊

Velký úklid s Marií Kondo

Milujete pořádek a dělá vám radost pohled na čistou kuchyni, srovnané oblečení a leštivou koupelnu? Pak u pořadu Velký úklid s Marií Kondo budete zažívat orgasmus. Expertka na úklid Marie totiž svým klientům pomáhá převzít zodpovědnost za jejich domovy a zbavit se nahromaděného nepořádku a zbytečností, které jen zabírají místo. A víte, co se říká: Čisto doma, čisto v duši 😉.

Články, které by tě mohly zajímat