Právě vysíláme

Válka mezi Hailey Bieber a Selenou Gomez. Fanoušci mluví o šikaně a bojují za oblíbenou zpěvačku

2. března 2023 13:19
Válka mezi Hailey Bieber a Selenou Gomez. Fanoušci mluví o šikaně a bojují za oblíbenou zpěvačku

Po sociálních sítích momentálně koluje další drama celebrit. Tentokrát byl obnoven starý spor mezi Selenou Gomez a Hailey Bieber. Co se stalo a čím v těchto dnech žijí fanouškovské základny?

Jak možná víte, manželka Justina Biebera a Selena Gomez nikdy nebudou kamarádky na život a smrt. Selena totiž s Justinem dlouhou dobu chodila a spekuluje se nad tím, že to byla právě Hailey, co Justina odloudila.

Ačkoliv obě dámy před časem uzavřely mír, a dokonce na instagramu ukázaly společnou fotografii, nyní jsou možná staré spory zpátky. Nutno ovšem podotknout, že toto drama vytváří i samotní fanoušci a často dělají z komára velblouda.

Celý momentální spor vznikl na tiktoku a kauza je přirovnávána k filmu Mean Girls. Vše začalo v době, kdy se na internet dostaly snímky Seleny Gomez z dovolené. Zpěvačka je na nich v plavkách a média začala hojně řešit její přibírání na váze. O pár dní později zveřejnila Hailey Bieber video, ve kterém se svou kamarádkou Kendall Jenner zpívá popěvek s textem: „Neříkám, že si to zaslouží, ale boží načasování je vždy správné.“ Fanoušci si pak okamžitě usmysleli, že se Hailey tak vysmívá Seleně a podporuje tzv. body shaming. Hailey po kritice video smazala a fandům vzkázala, že nebylo mířeno na Selenu.

 

O pár dní později zažil Tiktok další „drama“. Selena totiž vydala stories, ve kterém si dělá legraci sama ze sebe a fanouškům se svěřuje s tím, že to přehnala s laminací obočí. O chvíli později vypostovala další účastnice aféry, slavná Kylie Jenner sama stories. „Tohle byla nehoda?“ napsala ve svém příběhu a ukázala své povedené obočí.

Dle fanoušků se tak do Seleny pustila právě i Kylie Jenner a celé šílenství bylo rozpoutáno. A pozor, ještě nekončíme! Po sociálních sítích totiž začala kolovat nahrávka, ve které Hailey v reakci na hudbu Taylor Swift předstírá zvracení. Selena Gomez je velkou kamarádkou Taylor a veřejně se jí zastala slovy: „Je mi líto, ale moje kamarádka je stále nejlepší ve hře.“

 

Hailey Bieber, Kendall Jenner a Kylie Jenner byly označeny jako „Mean girls“ a všem třem začaly hromadně ubývat sledující na instagramu. Nejvíce to odnesla právě Hailey, která během pěti dnů přišla o 5 milionů followers. Vítězkou se poté stala právě Selena Gomez, která v počtu followers porazila Kylie a nyní je nejsledovanější celebritou na instagramu. Selena totiž během pěti dnů získala 7 milionů followers víc a po internetu koluje hashtag #TeamSelena.

Ačkoliv tento spor připomíná banální hádky na střední škole, tiktoková scéna jím žije už několik dnů. Hailey Bieber zatím zarytě mlčí a ke kauze se nevyjadřuje. Patrně čeká, až se opět na všechno zapomene a fandové ji budou opět milovat. Selena Gomez veřejně oznámila, že si dává od sociálních sítí na pár dní pauzu, protože je dle jejích slov na toto drama „už příliš stará“. Zpěvačka ovšem ve skutečnosti může jásat. Nejenže je nejsledovanější osobou na instagramu, ale mohutně vzrostl i prodej její kosmetické řady pod názvem Rare Beauty. Značka Hailey Bieber pojmenovaná Rhode naopak zažívá silný pád a fanoušci zveřejňují videa, ve kterém kosmetiku hází do koše.

foto: Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat