Právě vysíláme

VIDEO: Lewis Capaldi se naštval a rozpovídal se o 26 důvodech, proč nenávidí posilovny

22. května 2023 11:54
VIDEO: Lewis Capaldi se naštval a rozpovídal se o 26 důvodech, proč nenávidí posilovny

Fanoušci Lewise Capaldiho se na zpěvákových sociálních sítích mohli nedávno dozvědět poměrně detailní seznam důvodů, proč zpěvák nenávidí posilovny.

A že těch důvodů není málo! O tom ostatně svědčí i délka videa. Odpověď, na kterou by většině z nás stačilo pár vteřin, zabrala zpěvákovi přes dvě minuty.

Lewis Capaldi mluvil evidentně z nedávné zkušenosti a ve videu dal naplno průchod emocím. „Já nenávidím posilovny. Nenávidím ty sra*ky. Nenávidím, když tam člověk přijde a všichni se na něj koukají a on kouká na ně. A pak chce jít na nějaký stroj a někdo ho má zabraný a vy se zeptáte: Oh, pardon, vy tady cvičíte? A on na to: Jo jo, budu tady cvičit.

Nenávidím, když musím mluvit, nenávidím, když se musím před ostatními potit, nenávidím to, že jsem vždycky ten nejtlustší chlápek okolo. Nenávidím ten smrad, nenávidím ty světla, nenávidím, že jsou všude zrcadla, takže se vidím ze všech stran. Vidím, jak jsem upocený a upachtěný a vždycky v půlce si říkám Ty jo, nebylo by mnohem snažší jít domů a prostě nic nedělat? 

Nenávidím činky, nenávidím dřepy, nenávidím zvedat závaží, nenávidím shyby, i když ty neudělám, nenávidím benčpres, … A úplně nejvíc nenávidím fakt, že se po tom cítím líp. Protože pak si říkám Do pr*ele, s tím nemůžu přestat. Nemůžu s tím přestat kvůli svému stupidnímu mentálnímu a fyzickémi zdraví.“

 

Komu mluví Lewis z duše? Jak to máte s posilovnami vy? Hlasujte v naší anketě👇

Nahrávání ... Nahrávání ...

 

Články, které by tě mohly zajímat