Právě vysíláme

Členové gangu NINE TREY posílají z vězení jasný vzkaz! Je určen TEKASHIMU?

28. května 2020 13:10
Členové gangu NINE TREY posílají z vězení jasný vzkaz! Je určen TEKASHIMU?

To, jak se 6ix9ine vyhnul trestu odnětí svobody na několik let, už asi všichni víme. A ačkoliv mu spolupráce s policií a udávání členů gangu Nine Trey zajistilo svobodu, pro řadu lidí je nyní kontroverzní rapper nepřítelem číslo jedna.

Tekashi je v domácím vězení, a především na sociálních sítích slaví v těchto dnech ohromný úspěch. Jeho krok je fanoušky (i policií) sledován na každém kroku a doposud jeho poslední vydaný track dosahuje na YouTube rekordního zhlédnutí.

Celkem 11 členů gangu Nine Trey sedí kvůli Tekashiho údajně ve vězení a odpykává si až dvacetileté tresty. 6ix9ine je mezitím v domácím vězení a v srpnu bude zcela volný. Udávání policii pak obhajuje tím, že se ho členové gangu několikrát snažili v minulosti okrást, a dokonce i unést.

Na instagramovém profilu Nine Trey se objevila fotografie členů gangu, která má být údajně z vězení a posílá do světa jasný vzkaz: „Nerozpadli jsme se. Budeme doma dřív, než si myslíš!“

Je vzkaz určen Tekashimu? Je rapper v nebezpečí? To zatím není jasné! Zcela jisté je ovšem to, že se 6ix9ine bude chtít svým bývalým „parťákům“ vyhnout.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat