Právě vysíláme

20. ročník festivalu MÁCHÁČ přinese spoustu novinek! Předprodej lístků byl zahájen

16. listopadu 2019 8:00
20. ročník festivalu MÁCHÁČ přinese spoustu novinek! Předprodej lístků byl zahájen

V roce 2020 to budou dvě dekády, co se na pláži Klůček u Máchova jezera pravidelně koná jeden z největších tanečních festivalů v ČR pod širým nebem. Není tak divu, že oslava dvacetin, která proběhne 21. a 22. srpna, bude mít nejen skvělé zahraniční obsazení, ale zároveň bude velkým milníkem v historii festivalu.

Zásadní posun nastane v organizaci na místě, kde mimo jiné dojde k přeskupení areálu, včetně přemístění hlavní stage na vodní plochu, jak tomu bylo v minulých letech, a maximálnímu zohlednění toho, že festival se koná v CHKO Kokořínsko – Máchův kraj (např. zavedení vratných kelímků, používání recyklovatelných materiálů nebo důraz na třídění odpadu). Návštěvníci určitě také ocení zavedení cashless systému nebo celkovou kultivaci pláže po dobu festivalu a novou odpočinkovou zónu. Další změny se týkají dramaturgie, která bude stylově rozmanitější a každý den nabídne různé styly taneční hudby. Ostatní novinky budou představovány v průběhu roku na sociálních sítích festivalu.

Vstupenky
Předprodej probíhá exkluzivně v předprodejní síti www.GoOut.net. První vlna, kde bylo možno zakoupit limitovanou edici základních dvoudenních vstupenek za 1 590 Kč, obsahujících cashless kredit 300 Kč, byla vyprodána ihned po oznámení. Další vlna je v prodeji za stejnou cenu, už bez výhody cashless kreditu zdarma. Ostatní kategorie vstupenek půjdou do prodeje v průběhu prosince.

Podívejte se, jak to vypadalo na Mácháči v roce 2019:

Články, které by tě mohly zajímat