Právě vysíláme

6IX9INE na svobodě rád provokuje. V restauraci měl na stole položených 200 tisíc dolarů!

27. srpna 2020 8:10
6IX9INE na svobodě rád provokuje. V restauraci měl na stole položených 200 tisíc dolarů!

Kontroverzní rapper Tekashi 6ix9ine je od 31. července oficiálně volný a už nemusí veškerý čas trávit jen doma. Vrátil se i na sociální sítě a nyní tak trochu provokuje s nejrůznějšími příspěvky.

Rapper se v americkém vězení nacházel od listopadu 2018 do dubna 2020 a několik posledních měsíců byl v domácím vězení. Za trestnou činnost mu původně hrozilo 47 let za mřížemi, ovšem rapper se životu v base vyhnul tak, že policii udal několik členů jeho bývalého gangu Nine Trey.

Tekashi je známý provokatér a rád se na Instagramu předvádí a chlubí penězi. Naposled se například natočil v restauraci a na stole měl přitom položeno 200 tisíc dolarů v hotovosti. Další statisíce pak měl potom prý přímo s sebou v tašce.

6ix9ine chce svým chováním zjevně dokazovat, jak moc velký je frajer, co se rozhodně nebojí žádné pomsty. Na sociálních sítích totiž několikrát mluví o tom, že ven mezi lidi chodí každý den, a i když si pořídil ochranku, jelikož je dle jeho slov velká hvězda, nebojí se, že by byl napaden.

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat