Právě vysíláme

6IX9INE nechce jít do vězení a udává své kolegy. CARDI B je podle něj členkou nebezpečného gangu!

21. září 2019 11:10
6IX9INE nechce jít do vězení a udává své kolegy. CARDI B je podle něj členkou nebezpečného gangu!

Patrně nejkontroverznější rapper současnosti 6ix9ine se rozhodl, že jeho cesta z vězení na svobodu bude založena na udávání svých slavných kolegů. Před soudem totiž začal odhalovat praktiky nebezpečných amerických gangů a jejich zločiny přímo spojil s jednotlivými jmény.

Tekhasi čelí obviněním hned z několika trestných činů a před soudem se objevil za vydírání, nelegálního použití zbraně, obchodování s drogami a objednanou vraždu rappera Chiefe Keefa, která se naštěstí nepovedla. Za všechny tyto trestné činy hrozí rapperovi až 47 let vězení. 6ix9ine však za žádnou cenu za mříže nechce, a tak se nyní rozhodl s policií spolupracovat a přiznat všechny zločiny, o kterých ví.

Ve svých výpovědích se rapper nebojí udávat své kolegy a před soudem například řekl, že součástí nebezpečných gangů s názvem Blood a Nine Trey je i Cardi B a Jim Jonese. Samotná Cardi pak na toto obviněné reagovala na Twitteru, kde napsala, že členkou Nine Trey rozhodně není, ale jisté napojení na gang Blood má. Jak sama totiž již v minulosti přiznala, v době svého dospívání se hodně s lidmi z gangů hodně přátelila.

Rapperka svůj tweet později smazala a její mluvčí tvrdí, že s gangy nemá nic společného. Jim Jones potom obvinění vůbec neokomentoval a zřejmě doufá, že se ho celá situace kolem Tekhasiho vyhne.

6ix9ine míří k soudu

 

Zdroj: Buzzfeed, LadBible

Články, které by tě mohly zajímat