Právě vysíláme

ADAM LAMBERT tě v novém singlu vítá na svoji show

18. března 2016 13:15
ADAM LAMBERT tě v novém singlu vítá na svoji show

Velkou mediální masáž nachystal Adam Lambert a jeho tým před vydáním novinkového songu Welcome To The Show.

Několik krátkých dvaceti až třicetivteřinových ochutnávek, řada upoutávek na sociálních sítích od Facebooku přes Twitter až na Instagram a slušná porce článku v médiích. Takhle rozjel kampaň na svůj novinkový singl Adam Lambert. Je se na co těšit? Odpověď je konečně tady.

Rodák z Indianopolisu dnes v noci vypustil do světa nový singl „Welcome To The Show“. I přes pomalejší tempo a pozvolný klavírní rozjezd má skladba silný náboj a energii. Vedle Adama v něm uslyšíš i zpěvačku s exoticky znějícím jménem Laleh. Jde o třiatřicetiletou švédskou zpěvačku, která má svůj původ v Íránu.

Název songu „Vítejte na show“ má ještě jeden význam. Adam s ním zve všechny své fanoušky na turné, které má rozjeté už od konce minulého roku. Tehdy zavítal do Asie a k protinožcům, aktuálně je v domovské Americe, aby svou koncertní šňůru zakončil v průběhu dubna a května šestnácti vystoupeními v Evropě. V Praze se však Adam Lambert neukáže, nejblíže ho můžeš vidět v Berlíně (29. dubna) nebo ve Vídni (2. května).

Skupina DIGITAL FEVER vydává nový singl. Ve skladbě Daylight Is Gone hostuje zpěvák Jan Žampa z EDDIE STOILOW

ELLIE GOULDING zazpívala pro královnu hit od Stinga

Články, které by tě mohly zajímat