Právě vysíláme

Adam Levine z Maroon 5 má po skandálu s nevěrou třetí dítě

31. ledna 2023 10:56
Adam Levine z Maroon 5 má po skandálu s nevěrou třetí dítě

Adam Levine se dočkal třetího potomka. S manželkou Behati Prinsloo přivítali na svět další dítě.

Magazín People informuje, že známá dvojice má doma již třetí dítě. Zda se jedná o holčičku, nebo kluka, zatím není známo. Pár doposud vychovával dvě děti – šestiletou Dusty Rose a čtyřletou Giu Grace.

Adam z kapely Maroon 5 a slavná modelka Behati mají za sebou manželský skandál. Dvacetiletá dívka jménem Sumner Stroh publikovala video na sociální síť TikTok, kde promluvila o vztahu s Adamem, a dokonce ukázala i textovou konverzaci mezi ní a slavným zpěvákem. Z jejího screenshotu je vidět, že Adam se s ní nebál flirtovat a skládal brunetce mnoho poklon. „Je neuvěřitelné, jak jsi zatraceně sexy,“ napsal Sumner. Levine nevěru popírá a manželka prý vždy stála na jeho straně. Krátce po skandálu, který se se zpěvák táhnul několik týdnů, oznámila dvojice další těhotenství.

Modelka Sumner Stroh tvrdí, že s Adamem měla poměr celý rok a nyní se spolu již několik měsíců neviděli. Jednoho dne jí však zpěvák poslal zprávu, jejíž znění rovněž ukázala veřejnosti. „Mám vážnou otázku. Čekám se ženou dítě a pokud to bude kluk, rád bych ho pojmenoval Sumner. Byla bys s tím v pohodě? Myslím to vážně,“ zeptal se na velmi neobvyklou otázku.

 

Články, které by tě mohly zajímat