Právě vysíláme

Adam Mišík je v nemocnici, ochrnula mu pravá strana obličeje

24. března 2021 8:10
Adam Mišík je v nemocnici, ochrnula mu pravá strana obličeje

Zpěvák Adam Mišík se ocitl v nemocnici. Bojuje tam s virovou infekcí, kvůli které mu přestala fungovat pravá strana obličeje.

Ještě před pár dny postoval Adam Mišík na své sociální sítě fotografie léků předepsaných od lékařů, ty však nedokázaly zabránit rozvinutí virové infekce a mladý zpěvák musel zamířit do nemocnice. Fanouškům se na Instagramu svěřil, že nemůže pohybovat pravou částí obličeje. Naštěstí jen dočasně.

„Dostal jsem nějakou virovou infekci. Přestala mi fungovat pravá část obličeje, tudíž si mě tady na pár dní nechají. Jsem moc rád, že je v téhle zemi už tak skvělý zdravotnictví a všichni se o mě hezky starají,“ prozradil Mišík ve svých stories a dodal, že už za chvíli bude „zase házet ty svoje debilní ksichty“.

Minulý týden třiadvacetiletý zpěvák doprovodil do nemocnice svého otce, který dostal první dávku vakcíny proti koronaviru. U očkování byl také muzikant Marcell, který vystudoval Lékařskou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci a nyní v nemocnici pomáhá jako dobrovolník.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat