Právě vysíláme

Adam Mišík míří do ringu, postaví se proti známému rapperovi

27. dubna 2022 8:10
Adam Mišík míří do ringu, postaví se proti známému rapperovi

Organizace Clash Of The Stars chystá další turnaj. Vedle influencerů se tentokrát do ringu postaví také muzikanti. Pořadatelům se povedlo zlákat Adama Mišíka, který se postaví proti rapperovi, který si říká Vercetti.

První turnaj Clash Of The Stars vzbudil rozporuplné reakce. Pořadatelé se však nevzdávají a rozhodli se uspořádat další ročník, který se bude konat na konci června v Praze. Diváci se mohou těšit na celkem dvanáct zápasů podle různých pravidel a v odlišných váhových kategorií. Představí se v nich řada influencerů, jedním z největších taháků však bude bezesporu zápas Adama Mišíka.

Zpěvák se do ringu postaví proti rapperovi Vercettimu. Ačkoliv ostrý zápas ještě nezažil, při natáčení seriálu První republika si roli boxera vyzkoušel. Dle svých slov bral tehdy přípravu velmi vážně a několik měsíců trénoval s nejlepšími českými fightery. Dokonce měl před dvěma lety nastoupit proti moderátorovi Evropy 2 Jakubu Kotkovi pod hlavičkou organizace I Am Fighter, ze zápasu však nakonec sešlo.

Vercetti se pak již dříve postavil proti Marku „Datlovi“ Valáškovi, jehož mohou znát zejména příznivci Like House, jehož první řady se zúčastnil. Tehdy Vercetti prohrál. Valášek se zúčastní i aktuálního Clash Of The Stars, postaví se proti Freescootovi, jenž byl rovněž jedním z účastníků zmíněné reality show.

Na zápasy jsou již dokonce vypsané kurzy. Na „Datla“ je proti Freescootovi kurz pouhých 1,18 : 4,20, v utkání hudebníků má pak podle odhadů větší šance Vercetti. Zatímco na jeho vítězství je kurz jen 1,50, na Adama Mišíka 2,40. Jak nakonec vše dopadne, se dozvíme už 25. června.

Články, které by tě mohly zajímat