Právě vysíláme

Adam Mišík to dal dohromady se Simou. V tracku Bez Tebe zpívají o nečekané lásce

12. srpna 2023 8:10
Adam Mišík to dal dohromady se Simou. V tracku Bez Tebe zpívají o nečekané lásce

Adam Mišík a slovenská zpěvačka Sima hlásí společný duet. Skladba Bez Tebe vznikla na dálku a pojednává o lásce, která si vždy najde cestu, a to v ten nejpřekvapivější okamžik.

„Dlouho jsem měl chuť udělat duet se zpěvačkou, ale máme jich v Česku a na Slovensku momentálně málo. Simu jsem měl na paměti, ale nikdy jsme neměli možnost se potkat. Když vzniklo demo Bez Tebe, tak jsem si řekl, že to k ní nějak musím dostat. A povedlo se!“ říká Adam Mišík o prvopočátcích singlu. Vzhledem k vytíženosti obou interpretů probíhala spolupráce na dálku. „Původně to neměla být vyloženě vztahová píseň, ale v tomto spojení by to byla škoda, tak jsme to překopali,“ dodává Adam s tím, že o produkci se opět postaral jeho dlouholetý spolupracovník a kamarád Enthic. 

„Z mého úhlu pohledu je skladba o tom, že si dva lidé dlouho nechtěli připustit, že je v jejich vztahu víc, než si mysleli, že bude. Je o tom, jak se napříč snaze nezamilovat se zamotali do něčeho, co neumí ovládat,“ přibližuje význam textu Sima a dodává, že se nechala inspirovat začátkem vztahu s jejím současným přítelem. „Je o tom, že když se dva lidé přestanou potkávat proto, že se bojí, že ohrozí své kamarádství, musí si stejně časem přiznat, že to nezvládli a že si skutečná láska vždy cestu najde,“ uzavírá vyprávění zpěvačka.

 „S tímto tématem se dokáže ztotožnit každý. Velká láska a přitažlivost většinou přichází v ten nejmíň očekávaný moment,“ dodává Mišík.

Celý příběh podtrhuje barevný undergroundový snímek z dílny Ondřeje Silného, který má na svědomí třeba i klip k poslednímu singlu Zapnout. Tentokrát nás režisér bere na divokou party do stylového brněnského baru SPOT. 

https://www.youtube.com/watch?v=Cix5f3CgoA8

Články, které by tě mohly zajímat