Právě vysíláme

ADAM MIŠÍK v Akropoli završil mimořádně úspěšný rok. Fanoušky rozezpíval vlastními hity a vzdal poctu hudebním legendám

6. prosince 2018 14:30
ADAM MIŠÍK v Akropoli završil mimořádně úspěšný rok. Fanoušky rozezpíval vlastními hity a vzdal poctu hudebním legendám

Svůj přelomový rok oslavil Adam Mišík vydařeným koncertem v pražském Paláci Akropolis. Spolu s jeho kapelou ho doprovodili také hosté, které si na toto výjimečné vystoupení přizval. Publikum ocenilo zpěvákovy vlastní hity i pocty legendám pop music bouřlivými ovacemi.

„Tento rok byl pro mě mimořádný, splnilo se mi hned několik snů a jsem rád, že jsem ho mohl s fanoušky oslavit tam, kde se cítím nejlépe – na pódiu. Děkuji divákům za úžasnou podporu a nadšení, které během celého koncertu projevovali. Moc jsem si to s nimi užil!“ těší talentovaného hudebníka.

Úvod večera obstarala skupina Double-Deckers. Poté už na scénu nastoupil Adam, který dokázal, že za pět let od debutového singlu vyrostl v osobitého zpěváka, který je muzikantem tělem i duší.

Jednadvacetiletý interpret zařadil to nejlepší ze své tvorby. Zaznělo i několik dalších skladeb z debutové desky Parfém, ale i pár ochutnávek z připravované druhé řadovky. Ta vyjde ve spolupráci s vydavatelstvím Universal Music příští rok.

Zpěvák, tanečník a herec má za sebou nabité období, během kterého slavil úspěchy hned v několika oborech. Kromě koncertů, ho mohli diváci během letošního podzimu vidět soutěžit v taneční show StarDance. V roli svalnatého boxera, kvůli které dřel celý rok v posilovně, se objevil v seriálu První republika. Další výzvy má před sebou v následujícím roce, ve kterém vyjde jeho dlouho očekávaná druhá studiová deska.

 

11 věcí, které byste měli vědět o koledách

Články, které by tě mohly zajímat