Právě vysíláme

Adam Mišík v Roxy odstartoval turné Live 2024 a ohlásil Forum Karlín

8. února 2024 11:28
Adam Mišík v Roxy odstartoval turné Live 2024 a ohlásil Forum Karlín

Adam Mišík ve čtvrtek 1. února 2024 v pražském klubu Roxy velkolepě odstartoval své turné. Vyprodaný ikonický klub s tisícovkou fanoušků vytvořil atmosféru, která zpěváka několikrát dojala a zároveň nenechala vydechnout. Mišík navíc ve své kariéře postupuje na další level.

Zazněly platinové singly Proud, Máma říkala i aktuální hity Bez Tebe, Prach a Zapomenout. Show podpořili i hosté a přátelé z branže – Sergei Barracuda, Dorian, Pam Rabbit, Marko Damian i Ben Cristovao. Skvělý zážitek přiveze v rámci tour Live 2024 do Brna, Ostravy a Jablonce, kam zve skrze aftermovie z Roxy, jež vydává právě teď na svém YouTube kanálu. Zároveň spouští prodej svého největšího koncertu kariéry – Adam Mišík Forum Karlín ve čtvrtek 6. února 2025.

„To, co se stalo na koncertě v Roxy, se nedá popsat slovy. Ještě teď mám husí kůži,“ vzpomíná na čtvrteční večer. „Děkuju všem fanouškům, že i po 11 letech jsou pořád se mnou a málem se mnou zbourali celej klub do základů,“ pokračuje s dojetím. „Nemůžu se dočkat příští rok do Fora Karlín, kde to celý společně posuneme ještě o level výš,“ zve Mišík příznivce na další důležitý milník své kariéry.

Už příští měsíc se Adam Mišík přesouvá do moravské metropole na další zastávku turné. V brněnském Prvním patře zazpívá už ve čtvrtek 14. března 2024. Hned o den později zavítá do Ostravy, v klubu Barrák vystoupí od 19:00 hodin. Poslední štací v sobotu 23. března v Jablonci nad Nisou tour zakončí v Klubu na Rampě.

 

Články, které by tě mohly zajímat