Právě vysíláme

Adam Mišík vydává novinku Srdce na Tvý dlani ve spolupráci s rapperem Pil C

11. dubna 2023 12:43
Adam Mišík vydává novinku Srdce na Tvý dlani ve spolupráci s rapperem Pil C

Samey, Separ, Sergei Barracuda, Ben Cristovao a nyní Pil C. Adam Mišík si na svůj seznam spoluprací připisuje další výrazné jméno. Uznávaný slovenský rapper přispěl svou slokou do tracku Srdce na Tvý dlani, který se objeví i na Adamově stejnojmenném EP, na nějž se mohou fanoušci těšit už v pátek 21. dubna 2023.

Po úspěšném a cenami ověnčeném filmu Banger., přichází s dalším projektem plným zvučných jmen. Živě se Adam Mišík představí po dlouhé době, a to na samostatných koncertech ve středu 26. dubna 2023 v Brně a čtvrtek 27. dubna 2023 v Praze. Fanoušky čeká nový playlist, aranže, nejnovější tvorba a hosté jako Ben Cristovao nebo Sergei Barracuda.

Srdce na Tvý dlani vzniklo v hlubokém lockdownu. Dva roky jsem měl píseň v šuplíku,“ přibližuje Adam Mišík vznik nového singlu, který vznikl při společném setkání rappera a zpěváka v Praze. „Dlouho jsem zápasil s textem, ale pak jsem se náhodou dostal k básni od Václava Hraběte A kdybych už měl umřít a volně jsem se nechal inspirovat. Najednou to všechno zaklaplo do sebe a píseň byla na světě,“ dodává s tím, že o výslednou podobu tracku se postaral svou generací velmi oblíbený producent Enthic.

O zhudebnění některých básní Václava Hraběte se postaral už Adamův otec Vladimír Mišík, za zmínku stojí jeden z nejslavnějších hitů Variace na renesanční téma. V tradici propojení poezie a hudby tak pokračuje i Adam. „Napadlo mě, že tím vlastně přiblížím báseň zase té mladší generaci, což mi přijde skvělý,“ říká zpěvák, kytarista, skladatel, herec a dabér v jedné osobě. Vznikl tak silný a temný track založený na pulzujícím beatu, který zaujme kytarovými party i hlubokým textem, na kterém se podílel jeden z nejžádanějších slovenských rapperů Pil C.  

Srdce na Tvý dlani bude součástí stejnojmenného EP, které vyjde už v pátek 21. dubna 2023. Na něm se objeví po boku Adama Mišíka také Ben Cristovao, hned na dvou písních Sergei Barracuda nebo známá violoncellistka Terezie Kovalová. A stejně jako u titulního singlu má na svědomí produkci osvědčený Enthic. „Těším se, že se singl zařadí mezi tři tematicky sladěné tracky, které uzavírají temnější období mého mládí a vyjdou na novém EP. Songy zazní i na mých připravovaných koncertech v dubnu,“ uzavírá Adam a zve všechny své příznivce do Metro Music Baru v Brně a Lucerna Music Baru v Praze na skvělou show plnou hostů.

Články, které by tě mohly zajímat