Právě vysíláme

Adele koupila luxusní sídlo Sylvestra Stallona v exkluzivní čtvrti

3. ledna 2022 13:10
Adele koupila luxusní sídlo Sylvestra Stallona v exkluzivní čtvrti

Zpěvačka Adele koupila sídlo hollywoodského herce Sylvestera Stallona v lukrativní čtvrti, uzavřené komunity Beverly Hills s poštovním směrovacím číslem 90210. Luxusní dům koupila za výhodnou cenu.

Zpěvačka, která prohlásila, že nemovitosti v Londýně jsou příliš drahé, koupila podle webu TMZ dům Sylvestra Stalloneho v Kalifornii.

Stallone dům koupil v 90. letech. Se šesti ložnicemi, devíti koupelnami, posilovnou, saunou, parní lázní, nekonečným bazénem, ​​uměleckým studiem, dvoupatrovým domem pro hosty, soukromou promítací místností a dalšími na 3,6 akru půdy zůstává jednou z největších nemovitostí v elitní vyhledávané čtvrti.

Hollywoodský herec poprvé uvedl nemovitost na trh realit za ohromujících 110 milionů dolarů již v únoru minulého roku.  Podle zpráv Los Angeles Times, ale cenu snížil na 80 milionů dolarů, když nedošlo k žádné nabídce. Adele však dokázala luxusní dům ukořistit za „pouhých“ 58 milionů dolarů.

Stallone sídlo prodal poté, co se zase přestěhoval na jižní Floridu, kde pro svou rodinu koupil areál za 35 milionů dolarů. Podívejte se na video domu, kterém bude autorka hitu Hellou žít.

Články, které by tě mohly zajímat