Právě vysíláme

Adele po rozvodu: Zpěvačka souhlasila s drsnými podmínkami. O čem musí mlčet?

5. února 2021 11:10
Adele po rozvodu: Zpěvačka souhlasila s drsnými podmínkami. O čem musí mlčet?

Již exmanželé zpěvačka Adele a Simon Konecki se po dvou letech od oznámení rozvodu domluvili na majetkovém vyrovnání a péči o syna. Má to ale háček, zpěvačka musela souhlasit s drsnými podmínkami svého exmanžela.

Bývalí manželé v dnes podali rozsudek u soudu v Los Angeles, dokument však ještě musí být podepsán soudcem, který by manželství oficiálně zrušil. Podle informací deníku The Sun Adele nesmí o jejich manželství a synovi zpívat ani mluvit.

Simon Konecki s Adele

Autorka hitů Someone Like You či Hello je známá především svou tvorbou o zradě, rozchodech a neopětované lásce. Když v roce 2017 oznámila rozvod, fanoušci se těšili na explozivní album o rozpadu jejich vztahu. Nyní je jasné, že takové album nikdy nevznikne.

 

 „Oba jsou si vědomi faktu, že by Angelo měl být za každou cenu chráněn, a proto Adele souhlasila, že o tomto vztahu nebude zpívat,“ uvedl blízký zdroj pro deník The Sun „Z respektu k Simonovi nebude v albu řešit jejich vztah,“ potvrdil další zdroj.

Co ze zpěvaččina majetku v odhadové výši 250 milionů dolarů (cca 5 miliard korun) Simon získá, exmanželé zveřejňovat nebudou.

Zdroj: The Sun

Články, které by tě mohly zajímat