Právě vysíláme

Adele poskytla nejotevřenější rozhovor: Přiznala, za co se stydí, a jak jí ex-manžel zachránil život

16. listopadu 2021 8:10
Adele poskytla nejotevřenější rozhovor: Přiznala, za co se stydí, a jak jí ex-manžel zachránil život

Zpěvačka Adele si své soukromí střeží, nyní ale udělala výjimku a poskytla zatím nejotevřenější rozhovor.

Zpěvačka Adele poskytla upřímný rozhovor moderátorce Oprah Winfrey v rámci speciálu Adele One Night Only, v němž zpěvačka i zazpívala.

Hudební ikona poprvé otevřeně promluvila o manželství a rozvodu s filantropem Simonem Koneckim„Už jako velmi mladá jsem si slíbila, že až budu mít děti, tak zůstaneme s manželem vždy spolu a budeme kompletní rodina, co bude vždycky držet spolu. Snažila jsem se o to opravdu velmi dlouho. Pak to dopadlo, jak to dopadlo a já byla zklamaná sama ze sebe. Hlavně kvůli našemu synovi Angelovi,“ přiznala zpěvačka, co ji trápí. Dodnes se prý stydí za to, že Simonovi slíbila u oltáře „až na věky spolu“, ale nedodržela to. “Stydím se za to, že jsem nedokázala zajistit, aby mé manželství fungovalo,“ dodala.

 

Bývalému manželovi Simonu Koneckimu prý přesto vděčí za mnohé. Mimo jiné i za to, že se jako mladá dívka nezbláznila z nabyté slávy. „Abych byla upřímná a spravedlivá, myslím, že Simon mi zachránil život. Objevil se v mém životě v potřebnou chvíli. Stabilitu, kterou mi s naším synem Angelem dali, by mi nebyl schopen dát nikdo jiný,“ myslí si Adele.

Dalším z hlavních témat bylo pochopitelně hubnutí – zpěvačka shodila úctyhodných čtyřicet pět kilogramů. Překvapivě se ale prý nesnažila zhubnout cíleně. Spíše se pokusila vypořádat se záchvaty úzkosti, které ji trápily po rozchodu s Koneckim.

„Bylo to hlavně o mých úzkostech, které byly děsivé. Kompletně mě paralyzovaly a ztrácela jsem kontrolu nad svým tělem,“ přiznala Adele.

Cvičit začala kvůli bolestem zad a časem zjistila, že ji pohyb pomáhá na psychiku. Její proměnu přijali fanoušci pozitivně, i když negativní reakce se taky objevily. „Vůbec mě to nepřekvapilo ani nezasáhlo. Moje tělo je předmětem diskuzí celý můj život. Jsem moc malá, moc velká, moc sexy, nebo naopak ani trochu. Nikdy jsem k nikomu nevzhlížela kvůli jeho vzhledu. Vždycky jsem vyznávala pozitivní vnímání těla, ale nejsem zodpovědná za to, jak se lidé cítí ve svých tělech,“ uvedla Adele s tím, že ji mrzí, pokud se někdo cítí kvůli její razantní tělesné proměně špatně. Dodala ale, že za to nenese zodpovědnost.

„V boxu jsem celkem dobrá. Můj pravý hák by klidně někoho odrovnal,“ uzavřela vesele rozhovor s tím, že kolik váží pro ni není důležité.

Články, které by tě mohly zajímat