Právě vysíláme

Adele ukázala dům za 210 milionů. Nejcennějším majetkem je použitá žvýkačka

28. října 2021 12:10
Adele ukázala dům za 210 milionů. Nejcennějším majetkem je použitá žvýkačka

Zpěvačka Adele si střeží své soukromí, nyní udělala výjimku a provedla fanoušky po sídle za 210 miliónů. Neuvěříte, co je v sídle nejcennějším majetkem.

Zpěvačka Adele brzy vydá dlouho očekávané album. Po deskách s názvy 19, 21 a 25 přichází po dlouhých šesti letech album 30. V rámci propagace hudební ikona poskytuje rozsáhlé rozhovory.

Pro módní magazín Vogue nejenže nafotila sexy obálku, ale také poskytla nevšední a zábavný videorozhovor, ve kterém odhalila nejen soukromí, ale také luxusní dům v Los Angeles.

Pár nevšedních otázek se týkalo ohledně zpěvaččiny rodné země, i když Velkou Británii Adele již pouze navštěvuje, oficiálně žije v Los Angeles. Právě ve slunné Kalifornii si pořídila luxusní sídlo za 9,5 milionu dolarů v přepočtu 210 milionů korun. Jak to uvnitř vypadá, ukázala ve vzácném videu v rámci rozhovoru pro časopis Vogue.

„Snažím se, aby to tu vypadalo trochu jako na anglickém venkově,“ přiznala Adele. Fanoušky provedla od zelení orámovaných modrých vstupních dveří přeš velkou vstupní halu, kuchyň spojenou s jídelnou, až po zahradu.

Originální dárek

Autorka hitu Someone Like You či Hello ukázala, co je v sídle nejcennějším majetkem. Přiznala, že přestože je obklopena luxusem, její nejcennější majetek je dost netradiční. Jedná se totiž o zarámovanou použitou žvýkačku kanadské ikony Céline Dion. Nevšední dárek Adele věnoval její kamarád a komik James Corden, ten s Dion natáčel show. James věnoval Adele žvýkačku z legrace, věděl, že je Céline velká fanynka.

Články, které by tě mohly zajímat