Právě vysíláme

Adele všem vyrazila dech: sexy štíhlou postavu oficiálně předvedla světu

25. října 2020 13:10
Adele všem vyrazila dech: sexy štíhlou postavu oficiálně předvedla světu

Zpěvačka Adele se opět postarala o velké pozdvižení. Ujala se role moderátorky pořadu Saturday Night Live, kde předvedla svou štíhlou postavičku v sexy upnutých šatech. Adele si dělala legraci ze svého úbytku hmotnosti během úvodního monologu.

Autorka songů Rolling In The Deep či Hello se po dlouhé odmlce ukázala fanouškům, a to rovnou velkolepě! Všem vyrazila dech hlavně svou perfektní postavou. Je to vůbec poprvé, co ji od její velké váhové proměny diváci uviděli na televizních obrazovkách. Zpěvačka údajně zhubla neuvěřitelných 45 kilogramů.

 

„Vím, že vypadám opravdu, opravdu jinak než jste mě viděli naposledy. Ve skutečnosti, kvůli všem omezením souvisejících s Covidem-19 jsem musela cestovat lehce a mohla jsem přivést jen polovinu mě,“ zavtipkovala Adele během pořadu Saturday Night Live„Tohle je polovina, kterou jsem si vybrala!“

 

Popová hvězda během svého úvodního monologu dokonce řekla, že v pořadu nebude zpívat. Její dlouho očekávané pokračování úspěšného alba 25 totiž ještě není hotové. „Dejte si sklenku vína nebo šest a jen se podívejte, co se stane!“ dodala na úvod Adele.

 

Navzdory mnohým ujištěním, že se během svého vystoupení jako moderátorky pořadu Saturday Night Live zaměří na herectví, fanoušci se nakonec dočkali. Adele v průběhu parodie na The Bachelor, která byla představena jako její super hvězdné já, několikrát přerušila a zazpívala pár akustických verzí hitů Hello či Set Fire To The Rain.

 

Parodie končí písní Someone Like You, kdy vyšla do studia s malým jásajícím publikem. „Chyť mě příští týden na Love Island!“ zakřičela s úsměvem na konci Adele. Podívejte se na jedinečnou show!

Nahrávání ... Nahrávání ...

Zdroj: Instagram, BBC

Články, které by tě mohly zajímat