Právě vysíláme

Adele vydala dlouho očekávané album 30

19. listopadu 2021 11:10
Adele vydala dlouho očekávané album 30

30, nové album od globální superstar Adele, je nyní všude k dostání. Velmi očekávanému albu předcházelo vydání několika skladeb včetně hlavního singlu Easy On Me, který se od svého vydání před čtyřmi týdny usadil na první příčce žebříčku Billboard Hot 100.

Singl také lámal streamovací, rádiové a hitparádové rekordy po celém světě. Adele též představila během svého nedávného televizního speciálu Adele One Night Only tři další skladby, I Drink Wine, Hold On a Love Is A Game. Televizní speciál byl letos nejsledovanějším zábavným pořadem a přilákal dokonce větší publikum než předávání Oscarů.

30 je kritiky ceněno jako nejlepší album Adele k dnešnímu dni. Rolling Stone ve své 5hvězdičkové recenzi alba prohlásil Adele ještě nikdy nezněla tak zuřivě“. A okamžitě dodal: 30 je zatím nejlepší album Adele.” Variety souhlasí a popisuje 30 jako „bohatší, působivější sbírku, která působí jako její nejlepší“. Clash nazval album „dílem osobního a uměleckého triumfu“ a I-D poznamenal, že „nikdo to neumí lépe.”

30 produkovali Greg Kurstin, Max Martin, Shellback, Tobias Jesso Jr., Inflo a Ludwig Göransson. 30 je k dispozici u všech fyzických a digitálních prodejců po celém světě.

 

Zdroj: Sony Music Czech Republic

Články, které by tě mohly zajímat