Právě vysíláme

Albert Černý se zasnoubil. Pro přítelkyni si vymyslel originální žádost o ruku

5. srpna 2021 8:10
Albert Černý se zasnoubil. Pro přítelkyni si vymyslel originální žádost o ruku

Albert Černý se bude ženit! Svou dlouholetou přítelkyni Báru Podzimkovou požádal o ruku zcela originálním způsobem na dovolené na Kostarice. Před položením zásadní otázky však musel řešit hned několik komplikací.

Zásnuby Alberta Černého z kapely Lake Malawi neproběhly tak hladce, jak by se na první pohled mohlo zdát. Pro svou přítelkyni, modelku Báru Podzimkovou si vymyslel originální žádost o ruku, která s sebou přinesla hned několik komplikací.

Požádat se ji totiž rozhodl prostřednictvím speciálně vyrobeného surfovacího růžového prkna, na kterém byl v angličtině nápis: „Vezmeš si mě?“ Když si však překvapení pro modelku vymyslel, netušil, jak náročné bude prkno do dané země přepravit. „Raději nezjišťujte, kolik stojí letecká doprava prkna z Melbourne přes Dubaj do Prahy, a hlavně se nesnažte přečůrat celníky, že má zboží desetinovou cenu,“ uvedl Černý a dodal, že vás s třímetrovým longboardem nepustí ani do MHD v Praze.

Podzimkovou požádal o ruku na pláži Play Blanca u města Jaco. Počasí však nebylo ideální. V den, kdy se chtěl zpěvák vyslovit, pršelo. „Řekl jsem si, že už to prostě musím udělat. Začínal jsem být nervózní. Tajně jsem si do kapsy u plavek strčil papírovou krabičku s prstýnkem, kterou jsem předtím dal do sáčku na zip. Seděli jsme chvíli na pláži v totálním slejváku, a pak nás napadlo si jít aspoň zaplavat – velká romantika, jenom že jsem celou dobu kontroloval, jestli mi prstýnek neodplaval z kapsy někam do moře,“ popsal zpěvák chvíle před žádostí.

Nakonec se však přeci jen odhodlal. O jedenáct let mladší partnerku vytáhl na břeh, kde jí zavázal oči a na novém surfu znovu zatáhl do vody. „Najednou přestalo pršet, vysvitlo sluníčko, Bára si sundala pásku z očí, přečetla do surfu zalaminovaný ručně psaný vzkaz ‚Will you marry me?‘ a já jsem z kapsy vyndal úplně rozmočenou papírovou krabičku s prstýnkem. Byl to pro mě jeden z nejhezčích okamžiků v životě,“ dodal hudebník s tím, že Podzimková řekla „ano“.

Albert Černý a Bára Podzimková, zdroj: FB Lake Walawi

Albert Černý a Bára Podzimková, zdroj: Facebook Lake Malawi

Články, které by tě mohly zajímat