Právě vysíláme

Album Lover je nejúspěšnější deskou TAYLOR SWIFT. V prodeji překonalo i dosavadní rekord!

12. září 2019 11:10
Album Lover je nejúspěšnější deskou TAYLOR SWIFT. V prodeji překonalo i dosavadní rekord!

Jedna z největších popových senzací současnosti Taylor Swift vydala v pořadí sedmé studiové album Lover, ze kterého se stal okamžitý triumf. Desky se za první týden prodalo nejvíce kusů v historii prodeje alb – Lover tak z prvního místa sesadil desku Reputation, která vyšla v roce 2017 a jejíž autorkou je rovněž Swift.

Lover se dále stalo nejprodávanějším albem letošního roku v USA a na renomovaném webu Metacritic je deska prozatím nejlépe hodnoceným albem Taylor Swift. Samotná zpěvačka pak byla Billboardem okamžitě dosazená na čelo žebříčku nejlepších textařů dneška.

 Taylořino dílo otřáslo měřítky hudebního průmyslu po celém světě. Lover je dosud očividně jejím nejuznávanějším albem. Její upřímnost a zranitelnost, které do alba vložila, stvořily mistrovské dílo,“ přibližuje úspěch desky zakladatel a ředitel Republic Records Monte Lipman. Lover je nejvyspělejším a zároveň nejvtipnějším Taylořiným albem, do kterého se navrátila zmíněná zranitelnost a romantika, nechybí však ani experiment a jedny z jejích nejlepších vokálních výkonů.

Singly Me!, You Need To Calm Down Lover se staly okamžitými hity a jen na YouTube dosáhly jejich videoklipy téměř půl miliardy zhlédnutí.

 

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat