Právě vysíláme

Amco přichází s písní nejen pro maturanty: Půlnoční je oslavou zážitků z plesů

15. listopadu 2020 8:10
Amco přichází s písní nejen pro maturanty: Půlnoční je oslavou zážitků z plesů

Pro většinu lidí je maturitní ples nezapomenutelným zážitkem. Večer plný tance, zábavy, probdělé noci a také půlnočního překvapení. Tomu všemu vzdává hold zpěvák Amco ve svém novém singlu Půlnoční.

Naposledy jste zpěváka mohli slyšet v soundtracku filmu Smečka, singl Andělé v pekle, který poběží v kinech, jakmile se otevřou. Amco nyní přichází se zbrusu novým hitem Půlnoční.

„Dlouho jsem si hrál s myšlenkou nahrát píseň napříč generacemi. Něco, u čeho se většina lidí usměje a vzpomene si na ten ‚svůj večer‘.“ Říká Amco a dodává: „O maturitní večírek by neměl přijít žádný student. Nevím, jak to letos dopadne, ale pokud nebudou, bylo by super, kdyby ho měli třeba rok na to s budoucími maturanty, protože to ke střední zkrátka patří.“

O hudbu k singlu se Amcovi postaral teprve patnáctiletý americký producent JustDan Beats, text si jako vždy napsal zpěvák sám.

Amco sklízí úspěch i na oblíbené aplikaci mladých Tik Toku, kde singl Půlnoční má už přes 10 000 videí od fanoušků, kteří tancují na úryvek odtajněného refrénu. Jak se vám nová hymna maturantů líbí?

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat