Právě vysíláme

Americkým hitparádám vládnou nové královny! Jak se vám líbí společný hit od DOJA CAT a NICKI MINAJ?

14. května 2020 8:10
Americkým hitparádám vládnou nové královny! Jak se vám líbí společný hit od DOJA CAT a NICKI MINAJ?

Zpěvačka Doja Cat a rapperka Nicki Minaj jsou dvě nové královny amerických hitparád! Jejich společný remix singlu Say So se dočkal nečekaného úspěchu za Atlantikem. Skladba se dokonce vyšplhala až do čela prestižní hitparády Billboard Hot 100.

Skvělý mix popu a rapu

Nový remix skladby Say So uspěl tam, kde žádná dosavadní píseň od mladé zpěvačky Doja Cat či rapperky Nicki Minaj. Singl se totiž vyšplhal až do čela prestižní americké hitparády Billboard Hot 100, přestože se od něj tolik neočekávalo.

Původní verzi písně Say So vydala čtyřiadvacetiletá zpěvačka Doja Cat jako součást své loňské desky Hot Pink. Album se stalo celkem úspěšným, ale povedený remix ho s přehledem pokořil. Rodačka z Kalifornie je dlouholetou fanynkou rapperky Nicki Minaj. Z tónu nové společné skladby je poznat, že si Doja Cat tuto spolupráci nesmírně užila!

Hudební klip k povedené nové verzi singlu zatím nevznikl. Místo něj vydala Doja Cat takzvané „taneční vizuální“ video, v němž na melodii singlu tancují tři tanečnice. Zajímavý klip si můžete pustit níže.

 

Zdroj: Billboard, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat