Právě vysíláme

Annabelle přichází s hymnou o podpatcích a sebevědomí

4. prosince 2023 12:39
Annabelle přichází s hymnou o podpatcích a sebevědomí

„Vem heels, jsi diva, ptačí perspektiva.“ Tak zní refrén nejnovějšího počinu Heels od zpěvačky Annabelle, který má posluchačům zvyšovat sebevědomí před party. „Řekla jsem si yolo, žijeme jen jednou. Přestože jsem v kolektivu často nejvyšší, podpatky jsem začala nosit, protože mi dodávají sebevědomí,“ přibližuje námět songu autorka hitů jako je Snowflake nebo Smutná v clubu.

„Chtěla jsem napsat song, který když se pustí v klubu, tak všichni vyskočí na nohy, a který bude zároveň nějakým způsobem funny. Song, který vám zvedne sebevědomí před příchodem na party a u toho vás trochu pobaví,“ začíná s vyprávěním Annabelle. Beat z dílny producenta Leryka se jí líbil hned od prvního okamžiku a psaní textu bylo už jen třešničkou na dortu. Heels je přesně jeden z těch songů, který trvá napsat přibližně dvě minuty a ihned funguje,“ směje se umělkyně. 

Na videoklipu k chytlavému tracku už podruhé spolupracovala s Jonášem Hájkem. Sedli si jak po lidské, tak profesní stránce při natáčení snímku k songu Smutná v clubu. „Vždycky se u toho hrozně nasmějeme ať už při vymýšlení scénáře, při natáčení, nebo potom u střihu,“ těší se z klipu Annabelle. Zvuk už tradičně obstaral Dobrin Mitchev. „U něj ve studiu si už připadám jako doma a jsem moc ráda, že se mnou do toho šel a podpořil mě v tom pro mě netradičním stylu a zvuku,“ vysvětluje zpěvačka, která si v poslední době oblíbila tvorbu v češtině.  

Jedním z hlavních důvodů, proč se Annabelle rozhodla song vydat, je jeho obrovský úspěch na platformě TikTok. „Už od prvního videa mi vylétávaly nahoru počty zhlédnutí i komentářů a lidé už se mě dlouho vyptávají na to, kdy už to konečně vyjde. Takže mám velkou radost, že jim Heels můžeme přinést,“ uzavírá s úsměvem Annabelle. Po úspěšném turné s názvem Homeparty Tour můžou fanoušci Annabelle a její Heels slyšet naživo už v úterý 5. prosince 2023 v pražském klubu Roxy. Na charitativním koncertě My Kind Of Santa vystoupí po boku zpěvaček Lenny a Dashi Stardust.

Články, které by tě mohly zajímat