Právě vysíláme

Annabelle se nechala unést šarmem svého kluka. V novince tančí u aktivní sopky

24. srpna 2021 11:10
Annabelle se nechala unést šarmem svého kluka. V novince tančí u aktivní sopky

Annabelle vydává novinku Charm, která vznikla zcela spontánně. Spolupracovala na ní s Ninskim či Jordanem Roundem a zpívá v ní o šarmu kluka, kvůli kterému holka zanedbává povinnosti. Jak zpěvačka a rapperka přiznala, vycházela při psaní z vlastních zkušeností.

„Byl to tak trochu můj případ. Měla jsem toho strašně moc, nestíhala jsem a můj kluk mi tehdy pořád volal a plánoval nám dny a večery a já ho prostě nemohla odmítnout. Byla jsem za to na sebe naštvaná a nechápala jsem, čím to je, ale ale maybe it’s your charm‘,“ uvedla muzikantka.

Videoklip k singlu natáčela na Tenerife pod aktivní sopkou El Teide. Největším problémem pro ni bylo sehnat štáb, vizuál totiž vznikl v době, kdy byla na dovolené. „Na Instagramu jsem se ve stories ptala lidí, jestli náhodou někoho na Kanárech neznaj a kámošky kluk měl na Lanzarote kámošku, která měla kámoše, kterej točí,“ vysvětlila se smíchem Annabelle.

A úsměvné bylo i samotné natáčení. Na začátku klipu si zpěvačka vezme červenou pilulku znázorňující zamilovanost a poblázněnost, symbolicky ji pak měla v závěru vyplivnout. „Necvičila jsem to před zrcadlem a rozhodla jsem se do toho před kamerou dát prostě všechno, ale úplně jsem nedomyslela estetiku. A tak se tento finální záběr do klipu nedostal.“

Na písni spolupracovala s Rakušanem s chorvatskými kořeny Ninskim a britským muzikantem Jordanem Roundem. „Je to neuvěřitelnej instrumentalista, hraje nádherně jak na klavír, tak na kytaru,“ pochvaluje si Annabelle.

Články, které by tě mohly zajímat