Právě vysíláme

Annabelle vydala upřímný a emotivní singl. Vezme vás do 90. let

18. listopadu 2021 8:10
Annabelle vydala upřímný a emotivní singl. Vezme vás do 90. let

Annabelle je nominovaná na Objev roku v anketě Český slavík a nyní vydala svou další novinku Runnin‘ Out Of F**kin‘ Time.

Mladá zpěvačka s je známá osobitým zpěvem, projevem a smyslem pro moderní pop a jeho kombinaci s rapem. Nyní ale se odchýlila od své dosavadní tvorby na singlu Runnin‘ Out Of F**kin‘ Time, který se hudebně podobá spíše pop-punku. Měli jsme ten den chuť napsat prostě fakt dobrej song. Žádnej hit, ale upřímnou, dobrou píseň, na které si dáme záležet. Vznikla mezi námi krásná, upřímná atmosféra a okamžitě jsem věděla, že tenhle track musím vydat,” vzpomíná zpěvačka na spolupráci s Tomem Oehlerem a Marcellem ze zářijového songwriting campu.

 

O produkci se tentokrát postaral spolu s Ondrou Fiedlerem (Fiedlerski) i Filip Vlček (baskytarista z kapely John Wolfhooker), a bicí nahrál bývalý bubeník Mandrage Matyáš Vorda

 Ač se to na první poslech nemusí zdát, singl je z hlediska textu spíše temnějšího charakteru. „Je to o pocitu, kdy se vám úplně svírá žaludek stresem a strachem, který si ale způsobujete sami tím tlakem, který na sebe neustále vyvíjíte. Člověk neustále běží, snaží se něčeho dosáhnout, ale ten čas je nakonec stejně vždycky rychlejší. Chtěla jsem být v tom songu maximálně upřímná, takže když ho poslouchám, fakt se mi do očí ženou slzy,” říká zpěvačka.

Podívejte se na videoklip, v němž se Annabelle zavěsila hlavou dolů z jeřábu.

Články, které by tě mohly zajímat