Právě vysíláme

ARIANA GRANDE a JUSTIN BIEBER pracují na novém společném singlu! Do hudebního klipu chtějí zapojit i fanoušky

4. května 2020 9:02
ARIANA GRANDE a JUSTIN BIEBER pracují na novém společném singlu! Do hudebního klipu chtějí zapojit i fanoušky

Ariana Grande a Justin Bieber připravují nový společný singl Stick With U! Slavní zpěváci chtějí do tohoto unikátního projektu zapojit i své fanoušky. Přijmete jejich výzvu?

Skvělý nápad

Singl Stick With U je vůbec prvním, na němž si Justin Bieber a Ariana Grande zazpívají spolu. Tyto dva talentované hudebníky spojuje spolupráce s hudebním manažerem Scooterem Braunem. Společný singl byl tedy jen otázkou času. Zdá se, že Ariana a Justin si pro svůj první společný projekt vybrali tu nejlepší chvíli.

Nová skladba vyjde už tento pátek. Oba hudebníci na svých profilech na Instagramu uvedli, že finanční zisk ze singlu půjde charitě First Responder Children’s Foundation, která se stará o děti zdravotníků a jiných pracovníků v první linii boje s koronavirem.

To ale není zdaleka vše. Ariana s Justinem na Instagramu také sdíleli instrumentální verzi nové skladby a vyzvali svoje fanoušky, aby jim poslali videa, jak na píseň tancují! Tyto záběry se následně stanou součástí hudebního klipu k singlu. Instrumentální verzi nové skladby si můžete pustit níže.

Zúčastníte se výzvy Justina Biebera a Ariany Grande i vy?

Zdroj: Instagram, CNN

Články, které by tě mohly zajímat