Právě vysíláme

ARIANA GRANDE, JUSTIN BIEBER i LEONARDO DICAPRIO v jednom songu! 30 umělců společně bojuje za záchranu Země

22. dubna 2019 8:00
ARIANA GRANDE, JUSTIN BIEBER i LEONARDO DICAPRIO v jednom songu! 30 umělců společně bojuje za záchranu Země

Tolik hudebních hvězd na jednom tracku snad ještě nebylo! Známý komik a rapper Lil Dicky složil píseň nazvanou Earth, která má upozornit na globální enviromentální problémy a apelovat na fanoušky po celém světě, aby se k planetě Zemi chovali slušně. Kdo všechno se stal součástí songu? To budete koukat!

Katy Perry, Snoop Dogg, Miley Cyrus, Ariana Grande, Halsey, Ed Sheeran, Justin Bieber, Snoop Dogg, Rita Ora, Adam Levine, Charlie Puth, Sia – to je jen hrstka těch nejslavnějších jmen, které jsou songu Earth součástí. Celkem na písni spolupracovalo 30 umělců a svůj podíl na natočeném animovaném videoklipu má dokonce i herec Leonardo DiCaprio!

Všichni umělci v klipu zpívají jako zvířata. Ariana Grande tak například propůjčila hlas zebře a Justin Bieber opičce. Jen Kanye West a Leonardo DiCaprio vystupují ve videu sami za sebe a fanoušci se tak dočkali jejich animované verze.

Sám Leonardo na svém Twitteru Lil Dickovi za píseň poděkoval. Rovněž oznámil, že všechny internetové zisky z tohoto songu půjdou na jeho charitu s názvem DiCaprio Foundation, která se snaží bojovat proti klimatickým změnám.

Podívejte na klip a třeba si taky začnete zpívat chytlavý refrén: „We love the Earth. This is our planet“. (Milujeme Zemi. Tohle je naše planeta.)

Zdroj: YouTube, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat