Právě vysíláme

ARIANA GRANDE konečně promluvila o smrti MACA MILLERA. Rapperovi poslala dojemný vzkaz!

15. září 2018 13:03
ARIANA GRANDE konečně promluvila o smrti MACA MILLERA. Rapperovi poslala dojemný vzkaz!

Zatímco jiné hvězdy oplakávaly na sociálních sítích smrt rappera Maca Millera ihned, jak se o ní dozvěděli, zpěvačka Ariana Grande dlouho mlčela. Nyní však konečně promluvila!

Ariana chodila s Macem dva roky. Důvodem rozchodu prý byly rapperovi problémy s drogami, které také nakonec způsobily jeho smrt. Když se fanoušci o smutné zprávě dozvěděli, zasypali zpěvačku řadou nechutných komentářů, ve kterých jí nadávali, že právě kvůli ní je Mac mrtvý.

Ariana se stáhla do ústraní a celou událost nekomentovala. Nyní však na Instagramu zveřejnila rapperovo domácí video a poslala Macovi dojemný vzkaz. „Zbožňovala jsem Tě od prvního momentu, kdy jsem Tě v devatenácti potkala. A zbožňovat Tě budu už navždy. Nemůžu uvěřit, že tu už nejsi. Mluvili jsme o tom několikrát. Jsem naštvaná, smutná a nevím, co mám dělat. Byl jsi můj nejdražší přítel po tak dlouhou dobu. Omlouvám se, že jsem Ti nepomohla od Tvé bolesti. Vážně jsem chtěla. Měl jsi tu nejlaskavější duši s démony, které jsi si nezasloužil. Doufám, že teď jsi v pořádku,“ napsala Ariana. Jak je vidět, na Macovi jí velmi záleželo… 🙁

Zdroj: Instagram

 

9 muzikantů, kteří zemřeli na pódiu přímo při koncertě

Články, které by tě mohly zajímat