Právě vysíláme

ARIANA GRANDE může slavit. Svým úspěchem se vyrovnala THE BEATLES!

23. února 2019 11:10
ARIANA GRANDE může slavit. Svým úspěchem se vyrovnala THE BEATLES!

Ariana Grande patří momentálně k nejpopulárnějším zpěvačkám současnosti. Její obrovský úspěch navíc dokazuje i fakt, že drobná kráska se vyrovnala popularitě skupiny The Beatles.

Ačkoliv byl poslední rok pro Arianu velmi těžký v soukromí, po hudební stránce se jí velmi daří. I přes všechny trable se dokázala intenzivně věnovat tvorbě a ještě v minulém roce představila album Sweetener, kde jí hostovali Pharrell Williams nebo Nicki Minaj. Další vydané sólové album pak nese název Thank U, Next a u fanoušků maximálně boduje. O jeho úspěchu svědčí i zásadní rekord.

V prestižním žebříčku Billboard Hot 100 měla Ariana během aktuálního týdne mezi 40 nejlepšími 11 skladeb, přičemž na albu se jich nachází dvanáct. A jelikož se zpěvačce podařilo dostat na první tři příčky, stala se druhou na světě a sólově první interpretkou, jenž se dočkala stejného úspěchu. Prvními jsou pak už jen legendární The Beatles.

„Myslela jsem, že je to vtip, když jsem to poprvé viděla, přísahám! Moc vás miluji a navždy vám budu děkovat. Nevěřím, že to je skutečnost,“ napsala Ariana na Instagram a zveřejnila fotografii žebříčku.

Zdroj: Billboard

Kdo si získal ceny za nejhorší filmové počiny?

Články, které by tě mohly zajímat