Právě vysíláme

ARIANA GRANDE ruší koncerty po Evropě. Vystoupení v Praze se přesouvá!

12. srpna 2019 14:10
ARIANA GRANDE ruší koncerty po Evropě. Vystoupení v Praze se přesouvá!

Ačkoliv se Ariana Grande řadí momentálně mezi nejúspěšnější zpěvačky, její světové turné začínají provázet problémy, které se fanouškům rozhodně nelíbí. Chytla snad Ariana manýry Nicki Minaj a bude znenadání rušit koncerty?

Ariana koncertuje po celém světě a čeká ji i turné po Evropě. Právě to ovšem zaznamenává největší problémy, protože už nyní se objevují informace o přesunutých, a dokonce i zrušených koncertech.

Ačkoliv měla zpěvačka vystoupit 8. září v Praze, v ten den se její vystoupení neuskuteční. Koncert byl totiž přesunut na jiný termín a fanoušci si Arianu vychutnají 4. září. Změna data koncertu se také odehrála v Hamburku, a dokonce se objevila i zpráva o tom, že v polském Krakowě se Ariana nakonec neobjeví vůbec a vystoupení bylo zrušeno kvůli zpěvaččiným osobním důvodům.

I když lístky na pražský koncert zůstávají v platnosti i na původní termín, fanoušky tato zpráva rozhodně nepotěšila. V komentářích pod oficiální událostí na Facebooku se objevují prohlášení o tom, že Ariana možná chytila manýry Nicki Minaj a bude postupně evropské koncerty znenadání rušit. Nezbývá proto nic jiného než doufat, že něco takového se nestane a Ariana předvede v Praze skvělou show.

 

Zdroj: Facebook

Články, které by tě mohly zajímat