Právě vysíláme

Ariana Grande se vdala, s Daltonem Gomezem se zasnoubila v prosinci

18. května 2021 8:10
Ariana Grande se vdala, s Daltonem Gomezem se zasnoubila v prosinci

Zpěvačka Ariana Grande se po roční známosti s Daltonem Gomezem vdala. Své „ano“ příteli řekla o víkendu ve svém domě v Montecito.

S realitním makléřem Daltonem Gomezem randí Ariana Grande od loňského léta. Vztah pár oficiálně potvrdil až v květnu, v prosinci pak oznámil zásnuby. „Navždy a napořád,“ napsala tenkrát zpěvačka k fotografii s prstenem.

Svatební obřad měl proběhnout v domě Ariany MontecitoKalifornii, který hudebnice koupila od známé moderátorky Ellen DeGeneres.Ari a Dalton to tam milují. Tráví tam spoustu času. Bylo pro ně tak přirozené uspořádat tam i svatbu,“ uvedl zdroj magazínu People, který zároveň prozradil, že mělo být na obřadu přítomných pouze dvacet osob, tedy nejbližší rodina a přátelé dvojice.

Sama zpěvačka se zatím ke sňatku nevyjádřila. Vztah s Gomezem se od začátku snažila udržovat mimo oči veřejnosti, a kromě několika společných fotografií, které sdílela na Instagramu, toho o svém příteli příliš neprozradila.

Ariana Grande byla už dříve zasnoubená s Petem Davidsonem, se kterým chodila v roce 2018. Jejich vztah však vydržel jen několik měsíců.

Zdroj: TMZ, People, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat