Právě vysíláme

ARIANA GRANDE složila song o všech svých expartnerech! Co vzkazuje PETOVI či zesnulému MACU MILLEROVI?

7. listopadu 2018 8:00
ARIANA GRANDE složila song o všech svých expartnerech! Co vzkazuje PETOVI či zesnulému MACU MILLEROVI?

Ariana Grande se rozhodla udělat tlustou čáru za všemi svými bývalými příteli a o svých ex složila song. Co jim vzkazuje?

Ariana má za sebou celkem čtyři vážné vztahy. Jejím prvním přítelem byl o deset let starší rapper Big Sean, poté zpěvačka randila s tanečníkem jménem Ricky Alvarez a jejím dalším přítelem byl zesnulý Mac Miller, s nímž zažila Ariana dva roky. Útěchu po rozchodu s mladým rapperem našla posléze u komika Peta Devidsona, se kterým se dokonce po pár měsících chození zasnoubila.

Ani veselý Pete však nebyl tím pravým a od krásné Ariany dostal kopačky. Rozchod však zdá se proběhl bez větších problémů a dvojice zůstala přáteli.

Ariana o všech svých bývalých partnerech složila song s názvem Thank You, Next. V pomalé písni se k ex-partnerům vyjadřuje pár slovy a nakonec všem děkuje za to, co jí naučili „Myslela jsem, že skončím s Seanem, ale on nebyl ten pravý. Napsala jsem pár písní o Rickym, ale teď je poslouchám a jen se směji. Skoro jsem se vdala a za Peta jsem moc vděčná. Přála bych si, abych mohla říct díky Malcolmovi, protože on byl anděl,“ zpívá Ariana v novém songu a zároveň dodává, že nyní je bez přítele a užívá si život sama se sebou.

 

Zdroj: YouTube

Michael Jackson stále nejvíc vydělává

Články, které by tě mohly zajímat