Právě vysíláme

ARIANA GRANDE věnovala song na nové desce životní lásce!

31. července 2018 11:10
ARIANA GRANDE věnovala song na nové desce životní lásce!

Tomu se říká pravá láska! Ariana Grande věnovala song na nové desce svému snoubenci Peteu Davidsonovi. Zpěvačka tak upravila desku Sweetener pouhých 18 dní před jejím vydáním!

Ariana Grande rozhodně neskrývá, že je do komedianta Petea Davidsona pořádně zamilovaná. Zpěvačka s Davidsonem sice začala chodit teprve v květnu, ale už od začátku tohoto měsíce jsou tihle dva zasnoubení a sociální sítě jsou plné romantických fotek s láskyplnými vzkazy. Jenže Ariana Grande není ledajaká snoubenka a na své nové desce věnovala svému vysněnému muži písničku. Ze songu Pete se tak stal Pete Davidson.

ČTĚTE TAKÉ: ARIANA GRANDE vydává nový singl! Co mu říkáte?

Fanoušci si této nečekané změny na nové desce všimli a zeptali se zpěvačky na Twitteru, proč písničku změnila zrovna teď. Grande jim odpověděla: „Líbí se mi, jak nový název vypadá. Miluji ho (Petea Davidsona) a miluji jeho jméno. Hudba je tu navždy. Přežije jakékoliv tetování, vzpomínku, cokoliv. I mě! Chci, aby moje pocity a moje láska k němu tvořili součást tohoto procesu.“

Tak vidíte, pravá láska nezná meze! Nová deska Ariany Grande vychází už 17. srpna a my se na ní hrozně těšíme, nejen kvůli songu Pete Davidson, ale i kvůli hitům jako například God Is A Woman!

 

Zdroj: Twitter, Billboard, YouTube

Hip Hop Žije – rozhovor s Majkem Spiritem: Stále věřím, že překonám Primetime

Články, které by tě mohly zajímat