Právě vysíláme

ARIANA GRANDE vydá během léta nové album! Nebude chybět i slavný host

22. června 2018 7:55
ARIANA GRANDE vydá během léta nové album! Nebude chybět i slavný host

Ariana Grande chystá novou desku! Jak se bude jmenovat? Kdo v ní kromě Ariany vystoupí? Vše vám prozradíme!

Arianě Grande se letos neuvěřitelně daří. Nejdřív koncem dubna vydala úspěšný singl No Tears Left To Cry, poté se s komediantem Petem Davidsonem zasnoubila, a teď nás čeká nová deska! Grande to zveřejnila na svém Twitterovém účtu, spolu se zprávou, že z očekávané desky vydává druhý singl The Light Is Coming, na kterém nebude chybět Nicki Minaj. Nová deska se bude jmenovat Sweetener.

ČTĚTE TAKÉ: NICKI MINAJ vydává novou pecku s ARIANOU GRANDE! Teasovali i klip!

Nicki Minaj a Ariana Grande spolu už vydaly několik songů, například hit Side To Side, nebo očekávaný singl Bed. Singl The Light Is Coming je trochu odlišný od ostatních. Není příliš popový, vyniká spíš těžkých beatem a rychlým tempem. Lze to brát jako znamení, že nová deska Ariany Grande bude variace popu a r’n’b, podobně jako nejnovější deska od Christiny Aguilery? Pochybujeme.

Hlavním producentem desky je Pharrell Williams, jenž má na popové hity čich. Kombinace dvou hudebních talentů jako Ariana Grande a Pharell Williams nejspíš zplodí další senzační popové album, které podle nás může i překonat úspěch poslední desky Dangerous Woman. Ale kdo ví, třeba nás Ariana Grande znovu překvapí. Album Sweetener vyjde 14. srpna.

Zdroj: Metro, Twitter, Pitchfork.com

Kam se poděla Rich Bitch Nicky Tučková?

Články, které by tě mohly zajímat