Právě vysíláme

ARIANA GRANDE vydala klip k songu Thank U, Next! Při tvorbě se inspirovala známým filmem

3. prosince 2018 8:00
ARIANA GRANDE vydala klip k songu Thank U, Next! Při tvorbě se inspirovala známým filmem

Když Ariana Grande vydala song nazvaný Thank U, Next, potěšila tím mnoho fanoušků. V písni totiž zpívá o všech svých bývalých partnerech a místo toho, aby na ně plivala špínu, děkuje jim za všechno co se od nich naučila.

Ariana má za sebou celkem čtyři vážné vztahy. Jejím prvním přítelem byl o deset let starší rapper Big Seanem, poté zpěvačka randila s tanečníkem Rickym Alvarezem a jejím dalším přítelem byl zesnulý Mac Miller. Útěchu po rozchodu s mladým rapperem našla Ariana posléze u komika Peta Devidsona, se kterým se po pár měsících chození zasnoubila.

 „Myslela jsem, že skončím s Seanem, ale on nebyl ten pravý. Napsala jsem pár písní o Rickym, ale teď je poslouchám a jen se směji. Skoro jsem se vdala a za Petajsem moc vděčná. Přála bych si, abych mohla říct díky Malcolmovi, protože on byl anděl,“ zpívá Ariana v novém songu, ke kterému natočila i videoklip.

Podívej se na povedené video, které bylo inspirováno oblíbeným filmem Protivný, sprostý holky. Tento  film pro teenagery pochází z roku 2004 a jeho hvězdami jsou Lindsey Lohan či Rachel McAdams, která se tehdy zhostila roli školní královny Reginy George.

Jak vypadá Ariana coby zlá Regina? Na to se podívej právě teď!

 

Zdroj: YouTube

Celebrity – filantropové. Kdo nejvíce myslí na ostatní?

Články, které by tě mohly zajímat