Právě vysíláme

Ariana Grande vydala nový singl Positions. Ve videoklipu se pasovala do role prezidentky USA

24. října 2020 8:10
Ariana Grande vydala nový singl Positions. Ve videoklipu se pasovala do role prezidentky USA

Ariana Grande vydala první singl Positions ze svého dosud nepojmenovaného šestého alba, které vyjde tento měsíc. Ariana si ve videu Positions představuje život v Bílém domě.

Jaká by byla Amerika, kdyby měla prezidentku? Je to otázka, na kterou nebudeme schopni odpovědět ještě další čtyři roky. V novém videu pro Positions  si Ariana Grande ovšem troufá snít.

 

Do prezidentských voleb v USA zbývají pouze 10 dní a Ariana se rozhodla zkrátit čekání na duel Trump – Biden svojí vlastní vizí toho, jak by měl Bílý dům vypadat.

 

Ariana Grande se v hravém videoklipu pasuje do prezidentské role a zachycuje ji na schůzi vlády, v Oválné pracovně, stejně jako vaření bouře v kuchyni a v ložnici. V doprovodu různorodého týmu složeného převážně ze žen, jde o představivost převážně mužského a zatuchlého světa, kterým je politika. Ariana vypustilo video s tématem Bílého domu jen několik hodin po závěrečné debatě prezidenta o volbách v roce 2020.

 

Odvážné video slouží jako připomínka, že pokud do zasedací místnosti umístíte ženy, může to vést pouze k lepšímu. Ženy by si neměly muset vybírat mezi domácí sférou a svou kariérou.

 

Zpěvačka s novým singlem přichází jen krátce poté, co na sociálních sítích oznámila, že brzy vydá celou desku. Stane se tak předposledního říjnového dne. Co očekávané album kromě Positions nabídne? Hojně se spekuluje o duetu s The Weekndem. Další detaily můžeme čekat během následujících dní.

Zdroj: CNN, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat