Právě vysíláme

Ariana Grande září štěstím, zasnoubila se s přítelem Daltonem Gomezem

21. prosince 2020 11:10
Ariana Grande září štěstím, zasnoubila se s přítelem Daltonem Gomezem

Zpěvačka Ariana Grande se bude vdávat. Radostnou novinu oznámila svým fanouškům v neděli, když na instagramovém účtu zveřejnila fotografie se zásnubním prstenem.

Obrázky zpěvačka okomentovala slovy „navždy a napořád“.  S Daltonem Gomezem randí údajně hudebnice už od začátku letošního roku, svůj vztah však dvojice potvrdila až v květnu ve videoklipu k písni Stuck With U Justina Biebera.

Grande od svého přítele dostala zásnubní prsten s diamantem umístěným vedle perly, která odkazuje k narozeninám zpěvačky. Ty má interpretka v červnu, a právě perla je červnovým měsíčním kamenem.

S blahopřáním k zásnubám okamžitě přispěchala řada celebrit, mezi nimi i producent Scott Braun. „Rád bych pogratuloval těmto dvěma úžasným duším. Ari, milujeme tě a nemohli bychom mít větší radost. Daltone, jsi šťastný chlap,“ napsal.

Pro Arianu Grande jde už o druhé zásnuby. O ruku ji už dříve požádal Pete Davidson, kterého potkala během natáčení Saturday Night Live. Pár byl tenkrát spolu pouze několik týdnů, v říjnu 2018 se pak po pěti měsících vztahu rozešel…

Zdroj: People, ShutterStock, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat