Právě vysíláme

A$AP ROCKYMU prý na internet uniklo intimní video! Fanoušci se smějí, že je nudné!

22. prosince 2019 11:10
A$AP ROCKYMU prý na internet uniklo intimní video! Fanoušci se smějí, že je nudné!

Řadě celebrit uniklo na internet intimní video, které bylo posléze umístěno na stránky s obsahem filmů pro dospělé. Nyní se tato nemilá věc pravděpodobně stala i rapperovi A$AP Rockymu.

Na platformě PornHub, kde se nachází erotické filmy, se má údajně nacházet intimní video A$AP Rockyho. A ačkoliv prý muži ve videu není vidět do obličeje, fanoušci tvrdí, že známého rappera poznali podle tetování na hrudi a rukách.

Kolem videa se na internetu shromáždily vtipné komentáře, ve kterých si lidé z Rockyho utahují. Nejenže se smějí jeho přirození, ale dokonce i tvrdí, že od člověka, co kdysi prohlásil, že je závislý na sexu, čekali mnohem víc. Video pak – k Rockyho smůle – hodnotí jako hodně nudné.

A$APŮV rok 2019 nebyl úplně šťastný. Rapper byl totiž zatčen ve Švédsku za výtržnictví a nějakou dobu strávil v tamním vězení. Pobyt za mřížemi pak pro něj byl prý hodně traumatický a samotný rapper řekl, že si ve věznici zažil i šikanu ze strany dozorců. Nakonec byl ale propuštěn s tím, že je skutečně vinen, ale podle soudu byl jeho čtyřtýdenní trest dostatečný.

Zdroj: Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat