Právě vysíláme

A$AP ROCKY je kvůli potyčce ve Švédsku stále za mřížemi a hrozí mu 6 let vězení. Internet bojuje za jeho propuštění!

15. července 2019 11:10
A$AP ROCKY je kvůli potyčce ve Švédsku stále za mřížemi a hrozí mu 6 let vězení. Internet bojuje za jeho propuštění!

A$AP Rocky je v pořádném maléru! Na začátku července byl slavný A$AP Rocky zatčen ve Švédsku kvůli potyčce s kolemjdoucím a nyní se stále nachází ve vazbě a vypadá to, že léto 2019 stráví za mřížemi.

Když se A$AP procházel po koncertě ulicemi Stockholmu, začali ho obtěžovat dva neznámí muži. Samotný rapper tvrdí, že ačkoliv on si jich vůbec nevšímal, jedinci ho začali slovně urážet a jeden z nich bouchl člena rapperovy ochranky do obličeje. Později se na internetu objevilo video, kde je vidět, jak Rocky hodil jednoho člověka na zem, a ještě mu věnoval několik ran.

Po konfliktu byl rapper zatčen švédskou policií a umístěn do vazby. Původně tam měl být zavřen pouhé tři dny, ale jelikož je případ stále ve vyšetřování, A$AP si za mřížemi ještě nějakou dobu posedí. Podle amerických médií mu dokonce hrozí až 6 let vězení.

Podpora internetu

A$APOVO uvěznění rozčílilo nejen fanoušky, ale i mnoho slavných jmen z hudebního světa. V médiích se totiž v poslední době objevují informace o tom, že rapper je držen ve strašlivých podmínkách a ve vězení trpí. To ovšem švédské úřady vyvrátili s tím, že to rozhodně není pravda a Rocky má stejné podmínky jako ostatní vězni.

Na rapperovu stranu se postavilo mnoho dalších hip-hopových umělců a zpěváků. Na Instagramu a Twitteru dokonce několik dní koluje hashtag #freerocky a fanoušci i světové hvězdy postovali Rockyho fotografie s prosbami o propuštění.

Jak to s rapperem dopadne? To teprve uvidíme. Už nyní však jeho právní zástupce uvádí, že Rockyho posezení ve věznici by ho mohlo stát až 16 milionů dolarů. A$AP totiž bude muset zrušit mnoho svých koncertů a přijde o velkou část evropského turné.

 

Video z potyčky pořízené ve Švédsku:

 

Zdroj: TMZ, Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat