Právě vysíláme

Autor hitu Another Love Tom Odell se oženil, vzal si o jedenáct let mladší partnerku

28. listopadu 2023 12:29
Autor hitu Another Love Tom Odell se oženil, vzal si o jedenáct let mladší partnerku

Tom Odell se oženil! Autor hitu Another Love, který má jenom na YouTube přes 850 tisíc zhlédnutí, si vzal svoji o jedenáct let mladší partnerku Georgii Somerville. Svatba proběhla v Londýně, tři roky po zásnubách.

Že jsou manželi, oznámili Tom Odell a Georgia Somerville na svých sociálních sítích. Následně se v médiích z jejich svatby objevily také fotografie. Veselka proběhla v kostele v Hackney, kde pár žije, a to tři roky po zásnubách. Novomanžele dělí jedenáctiletý věkový rozdíl.

V roce 2013 Tom Odell randil se zpěvačkou Taylor Swift. Vztah jim vydržel pouhých pár měsíců. V roce 2016 se muzikant rozpovídal pro Cosmopolitan o randění. „Mám za sebou pár špatných rande. Jedno bylo tak hrozné, že jsem z něj utekl oknem na záchodech,“ přiznal muzikant.

„Jindy, když jsem chtěl z rande co nejdřív odejít, jsem používal různé výmluvy. Jako například, že můj kamarád potřebuje s něčím pomoct nebo že mi hoří dům,“ směje se dnes už Odell.

Zpěvák dorazí příští rok v rámci svého turné také do České republiky. Naživo budou moci hit Another Love a další muzikantovy skladby slyšet tuzemští fanoušci ve čtvrtek 28. března ve Foru Karlín v Praze.

 

Články, které by tě mohly zajímat